€ 26,50 – € 29,50

Damloop 2018 Team SACH NL

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dam tot Damloop

Prins Hendrikkade 1

1012TK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 22 & 23 september 2018 vindt de jaarlijkse Dam tot Damloop plaats. Een van de grootste sportevenementen van Nederland! Laat jouw hart strijden voor een kinderhart en loop mee met Team SACH NL op de 8 km Nightrun of 16 km Amsterdam - Zaandam. Kies jij voor de ongekende sfeer, dj's langs de route en gezellige lampjes of voor de unieke ervaring door de IJtunnel vanuit Amsterdam naar Zaandam te rennen?

Meld je aan voor Team SACH NL en wij reserveren jouw startbewijs. Op die manier verzeker jij je van een plek aan de start, want dit populaire event is altijd snel vol! We organiseren verschillende hardloopclinics waardoor je altijd goed voorbereid aan de start komt te staan. Door met ons team mee te lopen, ren je de Damloop niet alleen voor jezelf, maar steun je ook het goede doel. Via je eigen actiepagina kan je geld inzamelen voor Save a Child's Heart. Haal jij €150,- of meer op, dan krijg jij de kosten van je startbewijs van ons terug! En des te meer je ophaalt, hoe leuker het wordt! Kijk voor meer informatie hierover op onze website!

Loop samen met je vrienden of collega´s mee met Team SACH NL en laat je sponsoren voor deze sportprestatie. Dan ren je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een operatie voor kinderen uit een ontwikkelingsgebied met een aangeboren hartafwijking!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dam tot Damloop

Prins Hendrikkade 1

1012TK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen