Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Data Science Fundamentals | 19, 26 november & 3, 10 december 2018 | Amsterdam

IIR

Data Science Fundamentals | 19, 26 november & 3, 10...

Registratiegegevens

Registratietype Prijs Servicekosten BTW Aantal
Data Science Fundamentals | November 2018
Data: 19, 26 november & 3, 10 december 2018. De prijs is per persoon.
€ 3.199,00 € 0,00 € 671,79

Deel Data Science Fundamentals | 19, 26 november & 3, 10 december 2018 | Amsterdam

Evenementdetails

Benut de mogelijkheden van Big Data voor uw organisatie

In de opleiding Data Science Fundamentals maakt u kennis met de mogelijkheden van big data en leert hoe u zich kunt voorbereiden op de toekomst. Begrippen zoals data architectuur, opslag en warehousing worden tastbaar gemaakt. U leert hoe u gestructureerde data en ongestructureerde data kunt combineren en wat de mogelijkheden zijn van social data. Verschillende tools en technieken worden besproken en u ontdekt wat machine learning en data mining voor uw organisatie kunnen betekenen. Na afloop kunt u zelfstandig aan de slag om een big data project succesvol te maken. Al met al leert u hoe u met data analyse groot resultaat haalt door klein te beginnen.

Heb je vragen over Data Science Fundamentals | 19, 26 november & 3, 10 december 2018 | Amsterdam? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Coengebouw
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.