€ 2.799

Datakwaliteit & datagovernance | 10, 17 en 24 november 2021

Venster Acties en details

€ 2.799

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Veranker datakwaliteit en krijg grip op het fundament van uw datagestuurde organisatie.

Over dit evenement

Breng de kwaliteit van uw data naar een hoger plan en neem juiste beslissingen op basis van data

De kwaliteit van data is cruciaal voor het nemen van juiste beslissingen en daarmee voor het succes van uw datagedreven organisatie. De pijn van onvoldoende datakwaliteit is vaak niet direct zichtbaar, maar wordt gevoeld in de analyse- en rapportagefase en in de besluitvormingsfase. De gevolgen van het gebruiken van onjuiste, niet tijdige of onvolledige gegevens kunnen groot zijn. Het kan leiden tot het verlies aan vertrouwen in systemen, tot extra bedrijfskosten om fouten op te lossen en in het ergste geval tot klanten die hun vertrouwen in uw organisatie verliezen. Kortom: het loont de moeite om uw data op orde te hebben!

In deze masterclass leert u datakwaliteit te definiëren voor uw organisatie. U leert over het meten, analyseren en verbeteren van datakwaliteit en het benoemen van dataverantwoordelijkheden. U krijgt diepgaande kennis over de relatie tussen datakwaliteit, datamanagementprocessen en de rol van datagovernance hierbij.

Hierdoor bent u in staat om datakwaliteit en datamanagement in uw organisatie te verankeren. Dit leidt tot meer vertrouwen in uw informatiesystemen, een efficiëntere bedrijfsvoering en beter onderbouwde beslissingen.

Delen met vrienden

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Datakwaliteit & datagovernance | 10, 17 en 24 november 2021

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen