Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Datamanagement | 12 & 19 maart 2020 | Amsterdam

IIR

Datamanagement | 12 & 19 maart 2020 | Amsterdam

Registratiegegevens

Registratietype Prijs Servicekosten BTW Aantal
Training Datamanagement
Data: 12 & 19 maart 2020. Prijs is per persoon.
€ 1.899,00 € 0,00 € 398,79

Deel Datamanagement | 12 & 19 maart 2020 | Amsterdam

Evenementdetails

Beheers de bouwstenen voor het managen van data en uw AVG compliance 

Het juist beheersen en besturen van data en persoonsgegevens is een basis voor een organisatie die aan de wetgeving voldoet. Voor het goed kunnen managen van data moet u weten welke gegevens u heeft en hoe u data moet organiseren, gebruiken en beheren. Snel en volledig zicht op uw data zorgt dat u gegevens makkelijker kunt opschonen, efficiënter kunt werken en daarmee risico’s beter kunt beheersen.
 
Bij datamanagement zijn 3 componenten belangrijk:
» privacy
» informatieveiligheid
» datamanagement programma
 
Deze training behandelt de 3 componenten voor goed datamanagement en daarmee een organisatie die aantoonbaar is control is. Naast het in kaart brengen van uw datastromen, leert u hoe privacy, informatieveiligheid en datamanagement met elkaar samenhangen. Daarnaast leert u hoe u zorgt dat gegevens optimaal in de organisatie gebruikt en beheerd worden.
 
Met het juist beheersen en besturen van uw data bouwt u aan een compliant organisatie van morgen, die grip heeft op haar gegevens en aantoonbaar in control is. 
Heb je vragen over Datamanagement | 12 & 19 maart 2020 | Amsterdam ? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Coengebouw
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.