Datastrategie en datagedreven werken | 9, 16 & 31 mei 2022

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Formuleer een coherente datastrategie en behaal uw businessdoelen

Over dit evenement

Krijg een compleet beeld van de datastrategie voor uw datagestuurde organisatie

Een gedragen datastrategie is cruciaal voor het succes van een datagedreven organisatie. Een datastrategie vertaalt de businessdoelen naar datagovernance en datamanagement processen. Een juiste vertaling naar datagovernance is voor veel organisaties een uitdaging, net als het operationaliseren van de datastrategie. De business moet het belang van data begrijpen, erkennen en gaan toepassen om datagedreven te worden.

De grootste uitdaging is om tot een heldere, bedrijfsbrede datastrategie te komen, afgestemd op de businessdoelen en bedrijfscultuur. Waarbij u niet verdrinkt in theoretische modellen of in het bestaande datalandschap van de organisatie. Bestuur en managers zullen anders moeten gaan denken, datagedreven, keten denken en data als een asset zien. Dit vraag om een duidelijke visie en strategie voor het inrichten van een organisatie die haar doelen met data wilt gaan behalen.

Deze cursus leert hoe u een datastrategie opzet, hoe u deze vertaalt naar een plan om de strategie te implementeren en hoe u profiteert van datatechnologieen. U krijgt kennis over het belang van cultuur, technologie en innovaties voor het succes van uw datastrategie en de noodzakelijke competenties voor datagedreven werken.

Deze cursus behandelt het DMM van DAMA en de actuele ontwikkelingen op het gebied van datastrategie.

Delen met vrienden

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Datastrategie en datagedreven werken | 9, 16 & 31 mei 2022

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen