Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

DDA Q3 event: Marketing & Sales op het hoogste niveau

Dutch Datacenter Association

Woensdag 13 september 2017 van 13:00 tot 18:00 (CEST)

DDA Q3 event: Marketing & Sales op het hoogste niveau

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
RSVP 13 sep. 2017 Gratis  

Deel DDA Q3 event: Marketing & Sales op het hoogste niveau

Evenementgegevens

De datacenter industrie in Nederland behoort tot de beste van de wereld. En dat is niet zonder reden: met excellente infrastructuur en connectiviteit, en met een goede business mentaliteit vormen we een aantrekkelijke datacenter hub voor nationale en internationale bedrijven.

Toch is het grote publiek zich lang niet altijd bewust van de voordelen die een datacenter biedt. Hoe we onze datacenters nóg beter kunnen positioneren en vermarkten in binnen- en buitenland, dat leren we op deze Q3 meeting

De middag zal worden afgetrapt met een inspiratiesessie over positionering. In de daarop volgende sessies krijgt u praktische handvatten mee op het gebied van marketing en sales optimalisatie die u de volgende dag meteen kunt gebruiken. Ten slotte is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje, op de netwerkborrel.

Programma

13:00 - Welkom met koffie en thee
13:30 - Introductie Stijn Grove
13:45 - Inspiratiesessie - Albert Zeeman, Business Accelerator
14:45 - Koffie break
15:00 - Sessie Marketing Automation - Michiel Cazemier, Splend
16:00 - Sessie van Sales potentieel naar sales resultaat - Jaco van Wilgenburgh, 21stSense
17:00 - Netwerkborrel

Locatie
Het event vindt plaats op een bijzondere locatie op het hoogste niveau, namelijk de Gerbrandytoren, een zendmast die nu wordt gebruikt als datacenter vann Alticom. De toren werd op 17 januari 1961 in gebruik genomen en op 9 mei 1961 geopend door koningin Juliana. Met 372 meter is de Gerbrandytoren de hoogste constructie in Nederland.

Voor wie?
Deze sessie is bedoeld voor alle Marketing- en Salesmanagers van onze leden en partners. Let op: het aantal plaatsen voor deze sessie is beperkt (30 max). In het geval van te veel aanmeldingen krijgen leden van de DDA Marketing Commissie voorrang.

Heb je vragen over DDA Q3 event: Marketing & Sales op het hoogste niveau? Neem contact op met Dutch Datacenter Association

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Gerbrandytoren
Hogebiezendijk
3401 RT IJsselstein
Nederland

Woensdag 13 september 2017 van 13:00 tot 18:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Dutch Datacenter Association

De Dutch Datacenter Association verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.

Activiteiten Dutch Datacenter Association:

  • Het profileren van de sector naar overheid, media en samenleving. Het helder en proactief verwoorden van de standpunten van de industrie met betrekking tot regelgeving en beleidskwesties.
  • Het bevorderen van het profiel en de rentabiliteit van de datacenter sector op de korte maar ook op de lange termijn.
  • Het tonen van leiderschap door leden te faciliteren en te stimuleren tot operationele verbetering in de vorm van ‘best practices’, bevorderen van onderwijs, meehelpen aan technische normen waarmee de datacenter-industrie zich in Nederland en daarbuiten verder kan onderscheiden.
  Contact opnemen met de organisator
DDA Q3 event: Marketing & Sales op het hoogste niveau
Evenementen in Ijsselstein Netwerkevents

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.