Gratis

De BrancheScan – Inzicht in de situatie van uw stad en risico’s in beeld

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Tijdens dit webinar wordt toegelicht hoe u met de BrancheScan van Web-IQ efficiënt en effectief inzicht krijgt in ondermijning.

Over dit evenement

Webinar: De BrancheScan – Inzicht in de situatie van uw stad en risico’s in beeld

U ziet ze vast wel eens in het straatbeeld. Winkels waar nooit een klant komt, maar die toch blijven draaien. De kans bestaat dat het bedrijf wordt gebruikt om (drugs)geld wit te wassen. In dat geval is er sprake van ondermijning.

Door middel van inzicht in de activiteit van ondernemingen in branches in de stad, kan ondermijning worden gesignaleerd. Een bedrijf dat criminelen ondersteunt, wil immers zo veel mogelijk buiten beeld blijven. De Analyse Experts bij DataExpert hebben door de jaren heen ervaren hoe goed het internet met toenemende mate gemeenten, provincies en RIEC’s kan helpen deze geforceerde inactiviteit te duiden. Het vertelt of een bedrijf actief in de markt staat en mensen probeert te binden of mensen zoveel mogelijk te ontwijken.

Tijdens het webinar ‘De BrancheScan - Inzicht in de situatie van uw stad en risico’s in beeld’ dat 10 juni a.s. zal plaatsvinden, licht Simon Peterson van Web-IQ samen met Edwin Metgod van DataExpert toe hoe u middels de BrancheScan van Web-IQ efficiënt en effectief inzicht krijgt in ondermijning. Ook laten ze, naast het genereren van een startlijst voor controles, zien hoe de BrancheScan inzicht geeft in de zorg-, horeca- of autobranche in uw stad.

We zien u graag 10 juni a.s. tijdens het webinar!

Deelname aan het webinar is gratis, maar registratie is verplicht.


		Afbeelding van De BrancheScan – Inzicht in de situatie van uw stad en risico’s in beeld
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen