Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ondernemersplein Limburg

5 Steegstraat

6041 EA Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Groeispurt voor ondernemers en verbinders

Over dit evenement

We gaan Groeischakelen!

De Groeispurt is een interactieve, verbindende en energieke bijeenkomst waarbij we de handen uit de mouwen gaan steken om ondernemers een stap verder te helpen bij hun groei of innovatie uitdaging.

Stappenplan voor de ondernemer

We helpen jou als ondernemer écht op weg, door jou heel concreet een handelingsperspectief te geven. "Wat of wie heb je nodig om in de komende maanden de nodige stappen te zetten?" is de centrale vraag. Onder begeleiding van een ervaren business coach, maak je een stappenplan voor jouw specifieke uitdaging. Vervolgens verbinden wij jou aan initiatieven die erop gericht zijn om jou verder te helpen. Zodat je ook na De Groeispurt verder kunt met je stappenplan, met de juiste partner of ondersteuner.

Verbinders verbinden

Voor initiatieven die gericht zijn op het ondersteunen van ondernemers, hebben wij op deze dag deels een apart programma. Wij gaan nader kennis maken, elkaars onderscheidende kracht verkennen en onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken. Met als doel om als verbindende community Limburgse ondernemers verder te helpen. We brengen dit meteen in de praktijk, door de casussen van de ondernemers voor te leggen en de contacten te leggen die nodig zijn om de ondernemers verder te helpen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren facilitator.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ondernemersplein Limburg

5 Steegstraat

6041 EA Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen