Gratis

Dé Logistieke Speeddate 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdag 22 juni 2018 organiseert JLN Dé Logistieke Speeddate 2018. Dit jaar mogen we jou verwelkomen in de Jaarbeurs Utrecht!

Tijdens Dé Logistieke Speeddate ondersteunen we studenten en young professionals in hun zoektocht naar stageplekken, afstudeeropdrachten en een eerste of tweede logistieke functie. Dit doen wij door hen in contact te brengen met verschillende bedrijven tijdens verschillende speeddates en break-out sessies.

De Speeddate

Tijdens een 10 minuten durende speeddate leg je het eerste contact met het bedrijf en krijg je de kans om jezelf van jouw beste kant te laten zien. Voorafgaand aan de speeddate lever je een CV in die wordt doorgestuurd aan het bedrijf. Tijdens de speeddate zal het bedrijf daar ongetwijfeld vragen over stellen, dus zorg voor een goede voorbereiding.

10 minuten is natuurlijk veel te kort om echt kennis te maken, dus blijf vooral hangen tot de borrel om nog verder te kunnen praten met het bedrijf van jouw dromen!

Wil je speeddaten én met de break-out sessies meedoen? Schrijf je dan in voor Toegang + Speeddate + Break-out sessies. Wil je alleen met de break-out sessies meedoen? Schrijf je dan in voor alleen de break-out sessie. Eén van de twee aanmeldingen is voldoende.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen