Gratis

De maker movement in de klas

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Waag

Nieuwmarkt 4

1012 CR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 9 mei geeft Karien Vermeulen van Waag een presentatie over mediawijsheid voor docenten en medewerkers van het Hout- en Meubileringscollege, ROC van Amsterdam College West en het Mediacollege Amsterdam en de Amsterdamse vmbo’s en andere geïnteresseerden.

De toegang tot deze bijeenkomst in het Theatrum Anatomicum van de Waag is gratis. De spreektaal is Nederlands.

De maker movement in de klas

Studenten als uitvinders die met behulp van moderne technologie leren ontwerpen en hun ideeën uitvoeren. Waag heeft het doel om maken in het onderwijs centraal te zetten. In deze lezing wordt het Maker Education Lab toegelicht, de plek waar eigentijdse en spannende onderwijsvormen worden ontwikkeld.

Karien Vermeulen praat je bij over de maker movement en het belang van leren door te maken. Ze geeft je concrete onderwijsvoorbeelden en tips mee om met studenten aan de slag te gaan.

Dit programma is in eerste instantie toegankelijk voor (V)MBO leraren die zich aangemeld hadden voor de lezing tijdens de conferentie (V)MBO Mediawijs van 7 februari in het Tropenmuseum. Bij voldoende plek zijn ook andere leraren welkom om deel te nemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Waag

Nieuwmarkt 4

1012 CR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen