De rol van architectuur in complexe ICT-transformaties Prodicom Netwerkclub

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Inn Style 2.0

Herenweg 55

3602 AN Maarssen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij geen VIP uitnodiging per post ontvangen maar wil je er toch graag bij zijn? Meld je dan aan voor de reservelijst, wie weet komt er nog een plekje voor je vrij! Aanmelden voor de reservelijst kan hier: Prodicom Netwerkclub Reservelijst.


De rol van architectuur in complexe ICT-transformaties
Grote ICT-projecten bij de overheid staan geregeld in de krant. De noodzaak om veranderingen door te voeren in bedrijfsprocessen en ICT is groot, maar de praktijk blijkt weerbarstig. Het is kennelijk een erg lastige uitdaging om vanuit een complex legacylandschap te saneren, migreren en tegelijk te innoveren. In deze lezing gaat Art Ligthart in op zijn ervaringen als lead architect in dit soort grote veranderprogramma´s en in het bijzonder de rol die architectuur daarbij kan spelen. Er zal een praktijkcase toegelicht worden en er is alle ruimte voor discussie en interactie.


Over Art Ligthart

Art is een onafhankelijk architect met meer dan 20 jaar ervaring in complexe business- en ICT-transformaties. Momenteel is hij lead architect bij de Kamer van Koophandel, daarvoor o.a. bij de Belastingdienst, het Ministerie van Economische Zaken en de Immigratie & Naturalisatie Dienst. Hij doceert daarnaast in masterclasses over architectuur bij het Nederlands Architectuur Forum en Nyenrode. Ook innoveert hij vanuit de coöperaties CSSI en Slimmer met Regelgeving met toepassingen van Artificial Intelligence op het gebied van wetten, beleid en jurisprudentie.

Programma

17:30 – Ontvangst en dinner
18:30 – Start spreker
19:30 – Borrel
21:00 – Einde

Locatie

Inn Style 2.0
Herenweg 55
3602 AN Maarssen

Aanmelden kan tot 23-08-2018. Meld je dus snel aan!

Heb jij geen VIP uitnodiging per post ontvangen maar wil je er toch graag bij zijn? Meld je dan aan voor de reservelijst, wie weet komt er nog een plekje voor je vrij! Aanmelden voor de reservelijst kan hier: Prodicom Netwerkclub Reservelijst.Meer lezen over de Prodicom Netwerkclub? Kijk hier: https://www.prodicom.nl/prodicom-netwerkclub/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Inn Style 2.0

Herenweg 55

3602 AN Maarssen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen