Gratis

De Schoolleider als Preventiemedewerker - Next Level (online training)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online-training de Schoolleider als Preventiemedewerker - Next Level

Over dit evenement

Je bent Schoolleider maar ook Preventiemedewerker en je beschikt, bijvoorbeeld omdat je de ‘Schoolleider als Preventiemedewerker - Starter’ training hebt gevolgd, over de nodige kennis en ervaring en op zoek naar verdieping. Na deze online-training ben je in staat om de Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en Arbomeester, de digitale tool voor de uitvoering van een RI&E, zelfstandig uit te voeren. De training neemt je mee in het gedachtengoed van Duurzame Inzetbaarheid in relatie tot de Arbeidsomstandigheden in jouw school.

Je ontvangt na het volgen van deze training het certificaat ‘De Schoolleider als Preventiemedewerker – Next Level’ en na deze training kan de training Arbomeester Starter op 28 september om 13:30 worden gevolgd.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van De Schoolleider als Preventiemedewerker - Next Level (online training)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen