De Schoolleider als Preventiemedewerker - Starter (online training)

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De ticketverkoop voor deze training is gesloten.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De ticketverkoop voor deze training is gesloten.
Beschrijving van het evenement
Online-training de Schoolleider als Preventiemedewerker - Starter

Over dit evenement

Je bent schoolleider maar ook Preventiemedewerker. Maar wat houdt de rol van Preventiemedewerker eigenlijk in? Deze online-training gaat in op de wettelijke verplichtingen en hoe deze zijn te vertalen naar de praktijk. Aan bod komt de Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en Arbomeester, de digitale tool voor de uitvoering van een RI&E. Tot slot gaat de training ook in op de combinatie van de rol als Preventiemedewerker en de functie van schoolleider.

Je ontvangt na het volgen van deze training het certificaat ‘De Schoolleider als Preventiemedewerker - Starter’ en na deze training kan de training De Schoolleider als Preventiemedewerker – Next Level’ op 28 september worden gevolgd.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van De Schoolleider als Preventiemedewerker - Starter (online training)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen