De Shift IV: succesvol samenwerken in de energietransitie

Venster Acties

De Shift IV: succesvol samenwerken in de energietransitie

Hoe kan je als woningcorporatie, gemeente, bewonersinitiatief en netbeheerder succesvol samenwerken in de energietransitie?

Door Stroomversnelling

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 13 apr. 2023 12:30 - 17:30 CEST

Locatie

Het Oude Magazijn 310f Soesterweg 3812 BH Amersfoort Netherlands

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

In de huidige wijkaanpakken zijn we volop aan het leren en ontwikkelen, en daarin gaat het ook regelmatig mis. Hoe kan je als woningcorporatie, gemeente, bewonersinitiatief en netbeheerder succesvol samenwerken in de energietransitie? Ken je elkaars wereld voldoende? Waar loop je tegenaan in de dagelijkse praktijk en hoe los je dit samen op? Wat kan je leren van de successen en wat is de waarde van mislukkingen?

Deze vragen komen aan bod tijdens De Shift IV: succesvol samenwerken in de energietransitie. Aan de hand van vier praktijkvoorbeelden krijg je inzicht in ieders wereld, ervaringen uit verschillende wijkaanpakken en de bouwstenen van een succesvolle samenwerking. Ook nemen we een kijkje in de keuken van grote infrastructurele projecten: omgevingsmanagement op het hoogste niveau.

Bekijk het programma op de website van Stroomversnelling

Over de organisator

Georganiseerd door
Stroomversnelling

Stroomversnelling is een non-profit die innoveert in de praktijk binnen het domein van de energietransitie van woningen en wijken. Dat doen we met onze leden die de gehele keten beslaan van gemeente, corporaties, bouwers tot toeleveranciers. Daarnaast zorgen we voor de juiste randvoorwaarden in wet- en regelgeving door een sterke lobby. Wij willen dat iedere woningeigenaar in Nederland kan kiezen voor een mooie, comfortabele, betaalbare én duurzame woning.