Gratis

De Toekomst is Internationaal

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VIVES - Campus Brugge

10 Xaverianenstraat

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wilt u uw internationaal succesverhaal verder uitbouwen? Tijdens het congres ‘De Toekomst is Internationaal’ wordt u geïnspireerd door 4 experten die u tips en tricks meegeven en kunt u bovendien ontdekken hoe andere ondernemers internationaal doorbraken tijdens een open paneldiscussie waar ondernemers, experten en politici gedachten uitwisselen. Wij sluiten af met een netwerkreceptie waar u ervaringen kunt delen met uw ondernemende collega's en de experten persoonlijk kunt aanspreken.

PROGRAMMA

14:00 Ontvangst

14:15 OPENINGSSPEECH door Joris Hindryckx, Algemeen Directeur Hogeschool Vives

14:25 INLEIDING door eregast en keynote spreker STAATSSECRETARIS VOOR BUITENLANDSE HANDEL PIETER DE CREM

14:40 DENNIS GIJSBRECHTS International Trade Analyst Agentschap Buitenlandse Handel

15:55 SYLVIE GRAFFE Director Export Finance Finexpo

15:10 GRACE KELI DE AGUILAR GOMES Managing Director Belofloripa

15:25 MUZIKAAL INTERMEZZO door Timothy Veryser van Belgium's Got Talent

15:30 PANELDISCUSSIE door ondernemers, experts & politici (waaronder Thierry Vanbever, Director Global Services and Solutions SD Worx; Steve Snauwaert, Export Manager Brouwerij De Halve Maan; Eline Blanchaert, Sales Director Klingele Chocolade; Wim Bosman, Business Development Specialist Credendo; Rob Van Veen, Trade Development Manager BNP Paribas Fortis; Güler Turan, Vlaams parlementslid actief in commissies Buitenlands Beleid, Internationale Samenwerking, Economie etc.; …)

16:10 Receptie

18:00 Einde


Ondernemen en internationaliseren zijn de activiteiten bij uitstek om de Belgische economie te bevorderen. De hoofdfocus van het congres is het stimuleren van ondernemen en internationaliseren, maar in de huidige context van het duaal leren en het voorbereiden van studenten op de realiteit in de arbeidsmarkt, richt dit congres zich naast ondernemers en internationaliserende bedrijven ook op studenten als ondernemers en zelfstandigen in spe.

Dit congres zal ondernemers op een praktische wijze bekend maken met de tools die er bestaan om de weg naar en tijdens het internationaliseren te bevorderen en vergemakkelijken.

Meer informatie vindt u hier

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VIVES - Campus Brugge

10 Xaverianenstraat

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen