De toekomst van Oost | Samen Opvoeden - Kick-off

Venster Acties

De toekomst van Oost | Samen Opvoeden - Kick-off

Door Dream Support

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 27 feb. 2020 09:15 - 12:30 CET

Locatie

Stayokay Amsterdam Oost (Zeeburg) 21 Timorplein 1094 CC Amsterdam Netherlands

Beschrijving

Al een aantal jaren organiseren we diverse conferenties rondom het thema 'Samen opvoeden', waardoor we met diverse opvoeders structureel samen komen, kennis en expertise uitwisselen en onze handen in een slaan om te werken aan een positief pedagogisch klimaat in Oost.


Ook dit jaar hebben we een mooi programma samengesteld met een conferentiereeks en diverse andere activiteiten, trainingen en inspiratie. Kom daarom naar deze kick-off en doe mee!


Tijdens deze kick-off richten we ons op de toekomst, waar willen we eigenlijk samen heen en hoe kunnen we bijdragen aan de gewenste toekomst voor onze kinderen? Met wie doen we dat eigenlijk allemaal samen? En welke hobbels liggen er op de weg? Over deze hobbels gaan we in de volgende conferenties in gesprek. Om van elkaar te leren, om elkaar te inspireren en vooral om samen met de kinderen in Oost op pad te gaan. De toekomst begint op 27 februari. Ben je er ook bij? Schrijf je in!

Over de organisator

Georganiseerd door
Dream Support

Dream Support organiseert al jaren diverse activiteiten op het gebied van Same Opvoeden om zo bij te dragen aan een positief pedagogisch klimaat.

We doen dit in samenwerking met gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost, Vreedzaam in Oost, diverse buurtpartijen en buurtgenoten. 

Voor meer informatie kijk op www.dreamsupport.nl