Gratis

De TVW’s verzameld – een blik op de warmtetransitie in Noord-Holland

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Webinar: De TVW’s verzameld – een blik op de warmtetransitie in Noord-Holland

Over dit evenement


		Afbeelding van De TVW’s verzameld – een blik op de warmtetransitie in Noord-Holland

De Transitievisies Warmte van Noord-Hollandse gemeenten zijn (bijna) klaar. Het Servicepunt haalt het net op: we verzamelen de vastgestelde TVW's en brengen de resultaten in beeld (zie viewer). Dat geeft interessante inzichten! Op 9 december 15:00 - 16:30 delen we deze inzichten tijdens een webinar: De TVW’s verzameld – een blik op de warmtetransitie in Noord-Holland.

We nemen jullie mee in de dataviewer waarin we de resultaten van de Noord-Hollandse TVW's hebben geladen. We beginnen met een overzicht van de wijken waar de komende jaren gestart wordt en de verwachte warmteoplossingen. Daarna zoomen we in met extra analyses. Samen gaan we hierover in gesprek: Waar ligt de focus en kennisbehoefte de komende jaren? Hoe verhouden de Noord-Hollandse plannen zich tot landelijke ambities? En kunnen we vanuit het overzicht van plannen conclusies trekken over de organisatie van de warmtetransitie?

We gebruiken jullie inbreng tijdens het webinar om de analyses te verrijken. Vervolgens gaan gedeputeerde Edward Stigter en Maarten van Poelgeest van het Servicepunt op 9 december met bestuurders in gesprek over de TVW resultaten. Bestuurders worden hier apart voor uitgenodigd.

Is jouw Transitievisie Warmte onlangs vastgesteld? Lever hem bij ons aan. Wij hebben nu de helft van de Noord Hollandse gemeenten in beeld. Hoe meer resultaten, hoe meer inzicht we op provinciaal niveau krijgen.

PROGRAMMA

Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

Ken je collega's voor wie deze sessie ook interessant is? Stuur deze uitnodiging gerust door. Graag zien we je dan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Servicepunt Duurzame Energie

Organisator van De TVW’s verzameld – een blik op de warmtetransitie in Noord-Holland

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen