Gratis

December 2018 - Open Coffee Waalwijk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Winterdijk30b

Winterdijk 30b

5141 KE Waalwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Donderdag 13 december, volgende bijeenkomst Open Coffee Waalwijk!


Ben je ondernemer in de regio Waalwijk? Ben je op zoek naar collega ondernemers? Kom dan netwerken bij Open Coffee Waalwijk!

Alweer 2 jaar houden we naast de gebruikelijke (netwerk)onderdelen ook een #Durftevragen-sessie. Heb je een vraag, waarbij je wel wat hulp en vooral brainstormkennis van je collega ondernemers kunt gebruiken. Laat het ons dan aan het begin van de bijeenkomst weten!

Open Coffee Waalwijk is een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemers uit de regio Waalwijk. Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten we elkaar bij Atelier Winterdijk 30B en genieten we van een lekkere kop koffie of thee, terwijl we een leuk gesprek hebben met andere ondernemers uit de regio. Toegang is gratis, je betaalt alleen je koffie. En vergeet je visitekaartjes niet!

Programma

09.00u - Ontvangst
10.00u - 10-uurtje, mededelingen en #Durftevragen
11.00u - Eind van de bijeenkomst

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs. Niet iedereen gebruikt Facebook of LinkedIn. Daarom gebruiken we Eventbrite. Meld je via deze pagina aan en laat anderen weten dat je ook komt. Heb je Facebook, meld je dan ook aan in het Facebookevent.

Organisatie

Open Coffee Waalwijk wordt georganiseerd door Alfred van der Pas en IngerMarlies Leeuwenburgh van Winterdijk 30b, Lisette Thomas-Spaans van Elpédé en Michiel van den Broek, Microsoft Office Specialist.

Locatie en parkeren

Open Coffee Waalwijk wordt gehouden in Winterdijk30b. Aan de Winterdijk is het niet toegestaan te parkeren (hierop wordt streng gecontroleerd!). Parkeren kan aan de Taxandriaweg naast het gemeentehuis (voor navigatie: Taxandriaweg 6). Hier parkeer je de eerste twee uur gratis. Bij de betaalautomaat loop je het bruggetje richting Centrum op.Winterdijk30b ligt dan links voor je.

Nodig je netwerk uit!

Help ons door dit evenement te delen in je netwerk! Deel het op Social Media of stuur onze nieuwsbrief door. Like ook onze Facebookpagina!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Winterdijk30b

Winterdijk 30b

5141 KE Waalwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen