Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Denk Productief!

Think Productive Benelux

Dinsdag 8 november 2016 van 10:00 tot 16:30 (CET)

Aanmeldgegevens

Registratietype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Denk Productief! workshop 4 nov. 2016 € 495,00 € 0,00 € 103,95

Deel Denk Productief!

Evenementgegevens

‘Te veel te doen en te weinig tijd’ en een continu gevoel van information-overload? 1 op de 5 medewerkers zijn jaarlijks ziek van het werk door stress. Oude ‘time management’ methoden zijn abstract, achterhaald en werken niet meer.

“Denk Productief!” is een praktische workshop, ontwikkeld om je te helpen je productiviteit te verhogen en stress te verminderen waardoor je ontspannen en met meer plezier kunt werken. We richten ons op gewoontes, keuzes, aandacht, concentratie en energie, maar ook op het plannen van projecten en het maken van takenlijsten. Zo helpen we je hoe je dingen gedaan krijgt.

We besteden aandacht aan moderne inzichten op het gebied van psychologie een productiviteit. Maar we gaan ook praktisch aan de slag tijdens de coaching om je te helpen om een persoonlijk en betrouwbaar workflow management systeem in te richten. Dit helpt je om je werk te bepalen en organiseren. Aan het einde van de dag heb je het gevoel weer grip op de zaak te hebben.

Heb je vragen over Denk Productief!? Neem contact op met Think Productive Benelux

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


NBC Congrescentrum – Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Nederland

Dinsdag 8 november 2016 van 10:00 tot 16:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.