Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oostelijke Havendijk 13

13 Oostelijke Havendijk

4704 AD Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Desire of Innovation Hackathon
Samen lossen we het onoplosbare op

Kan een app eenzame mensen helpen?
Mensen met hersenletsel die vastlopen, hoe help je die aan de juiste zorg?
Wat moet je doen om een verpleegkundige meer tijd voor zorg te geven en minder voor administratie?

Ken jij problemen in de zorg die maar niet opgelost worden? Wil jij helpen om ze te doorbreken?

What the hack?
Innovatie voor zorg is hot! Maar het vuurtje mag best wat harder branden, want er zijn nog genoeg problemen die onoplosbaar lijken. De eerste Desire of Innovation Hackathon brengt mensen met zo'n wicked problem en creatieve breinen bij elkaar. Samen lossen we het onoplosbare op. We gaan het zorgsysteem hacken! Hoe? Door kunst, zorg en techniek 24 uur in een innovatiebroedplaats uit te dagen.

Hacking the system!
In Innovitapark spelen we 27 tot en met 28 oktober de innovation game. De start is een probleem waar de zorg al jaren mee worstelt. Iets wat via de normale weg maar niet opgelost wordt. Je gaat verschillende levels doorlopen om na 24 uur een oplossing te hebben die ook echt uitgeprobeerd wordt en de zorg vernieuwt. Tijdens de hackathon krijg je hulp van coaches en inspirerende sprekers. Terwijl je de hackathon speelt, krijg je een vitality check en speel je toffe side games. Daarmee verdien je voordelen in de hackathon, zoals een Pecha Kucha-training, extra adviestijd van coaches of mag je tijd stelen van de andere deelnemers.

Hoe zien die 24 uur eruit?
Op vrijdag 28 oktober om 18:00 uur starten we met een kick off. Je ontmoet de hackers, krijgt inspirerende verhalen en voorbeelden te horen en gaat met een wicked problem aan de slag. In het Innovitapark in het creatieve havengebied van Roosendaal wordt met muziek en lekkere hapjes keihard gewerkt om de eerste levels te halen. Eind van de avond heb je een concept gepresenteerd en is jouw team gevormd. Je kunt blijven slapen op de campus, maar mag ook naar huis om een uiltje te knappen. Zaterdag beginnen we al weer vroeg om 7:00 uur met een energizer. De dag staat vol met uitdagingen en games, met maar 1 doel: om 19:00 uur presenteer je een briljante en creatieve oplossing met jouw team. Een professionele jury beoordeelt de plannen en gaat er voor zorgen dat ze ook echt uitgeprobeerd worden. Om 20:00 uur schuiven we de speakers verder open en start het feest.

Registreer je vandaag nog!

Dit wordt jouw eerste hackathon? Welkom! Hack expert? Super, we gaan je uitdagen. Registreer je vandaag nog als hacker voor de Desire of Innovation Hackathon en maak de zorg beter met innovatie!

Is dat wat voor mij?
Moet ik ervaring hebben? Nee, is mooi meegenomen, maar het gaat erom dat we leren van elkaars expertise. Ben je kunstenaar, handige elektrotechnicus, meubelmaker, programmeur, zorgverlener, kun je anders naar problemen kijken, ben je creatief? Iedereen heeft het in zich om hacker te worden. We hebben elkaars kennis en ervaring hard nodig om de wicked problems te breken. Weet je niet hoe zorg of techniek werkt? Mooi om aan te sluiten. Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen. Jij weet nog niet dat iets niet kan en daar ligt misschien wel de oplossing.

“It always seems impossible until it’s done.” – Nelson Mandela

Tijdsschema

Vrijdag 27 oktober
18.00 - 24.00 kick off en aanvang met inspirerende sprekers en coaches

Vrijdagnacht 28 oktober
24.00-7.00 Urban camping in Innovitapark is mogelijk

Zaterdag 28 oktober
07.00 - 19.00 Hackethon
17.00 - 17.30 diner
19.00 - 20.00 presenteren outcome
20.00 - 24.00 feest

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oostelijke Havendijk 13

13 Oostelijke Havendijk

4704 AD Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen