Gratis

DHPA netwerkbijeenkomst, ALV ISPConnect & Kerstborrel 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Down Under

Ravensewetering 1

3439 ZZ Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 19 december aanstaande organiseren DHPA en ISPConnect , met dank aan Veeam, een gezamenlijke kerstborrel om het jaar af te sluiten.

Over dit evenement

DHPA en ISPConnect organiseren voor het derde jaar op rij een gezamenlijke kerstborrel om het jaar af te sluiten. Mede dankzij Veeam kunnen we ook dit jaar weer iedereen uit de sector uitnodigen om met ons terug te blikken op 2019 en vooruit te blikken op 2020.

Voorafgaand aan deze kerstborrel organiseren zowel DHPA als ISPConnect een besloten bijeenkomst voor de eigen deelnemers en leden. Zie hieronder voor meer informatie over deze bijeenkomsten en aan welke voorwaarden je moet voldoen om deze bijeenkomsten bij te wonen. De kerstborrel is voor iedereen toegankelijk. Wie wil deelnemen aan één van deze bijeenkomsten of bij de kerstborrel wil zijn kan zich aanmelden via de button 'Registreer'.

DHPA Netwerkbijeenkomst "Markt & Strategie"

Voorafgaand aan de kerstborrel organiseert DHPA de vierde netwerkbijeenkomst van het jaar, met het inmiddels traditionele thema 'markt & strategie'. Tijdens de bijeenkomst presenteert Pim Bilderbeek, van onderzoekspartner The METISfiles, de nieuwste resultaten uit de marktverkenning. En dat is nog niet alles: we hebben natuurlijk nog meer inspirerende onderdelen.

  • Let op: de DHPA netwerkbijeenkomst is alleen toegankelijk voor DHPA deelnemers en leden van ISPConnect die bij de ALV aanwezig waren, of op uitnodiging van directie of bestuur van DHPA. Wie niet aan één van deze voorwaarden voldoet kan de toegang tot de bijeenkomst worden ontzegd.

ISPConnect Algemene Leden Vergadering (ALV)

ISPConnect organiseert voorafgaand aan de kerstborrel een Algemene ledenvergadering.

  • Let op: de algemene ledenvergadering van ISPConnect is alleen toegankelijk voor leden van ISPConnect. Wie niet aan deze voorwaarde voldoet kan de toegang worden ontzegd.

De locatie voor de netwerkbijeenkomst, de Algemene ledenvergadering en de aansluitende de kerstborrel is Down Under in Nieuwegein. De komende weken wordt meer bekend gemaakt over het programma. Mis het niet en noteer de datum alvast in je agenda. Uiteraard is de kerstborrel toegankelijk voor iedereen uit de sector!

Voorlopig programma:

  • 13:00 - 14:30 uur - Algemene ledenvergadering ISPConnect (alleen toegankelijk voor leden van ISPConnect)
  • 14:30 - 17:00 uur - DHPA Netwerkbijeenkomst 'markt & strategie' (alleen toegankelijk voor DHPA deelnemers, leden van ISPConnect die de ALV bijwoonden of op uitnodiging) -
  • Details mbt programma volgen nog!
  • 17:00 - 20:00 uur - Kerstborrel (toegankelijk voor iedereen)

LET OP!

Leden van ISPConnect kunnen er voor kiezen om na de Algemene ledenvergadering bij de DHPA netwerkbijeenkomst aan te sluiten. Geef je voorkeur duidelijk aan bij het selecteren van je ticket.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Down Under

Ravensewetering 1

3439 ZZ Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen