Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lijm & Cultuur

270 Rotterdamseweg

2628 Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Donderdag 13 september 2012 is het zover! De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) organiseert de tweede DHPA Techday bij Lijm & Cultuur te Delft. Dit non-profit hosting event voor specialisten op het gebied van Linux, Windows en netwerkbeheer heeft een puur technische insteek.

Stropdassen verboden
Door techneuten en voor techneuten is de onderliggende gedachte van dit event. Dus geen commerciële mannen in dure pakken die je hun product leaflets verkondigen, maar de echte ontwerpers. Bij technisch ingestelde mensen is het eerst zien, dan geloven. De DHPA Techday biedt daartoe alle gelegenheid. Er zijn diverse presentaties over nieuwe ontwikkelingen en technologieën op hostinggebied, toegepaste apparatuur en de werking ervan. Daarnaast is er een beursvloer waar diverse exposanten real-time demo’s zullen geven. Een ‘must see’ voor techneuten.

What you see is what you get
In mei 2011 vond de eerste editie van de DHPA Techday plaats. Om een goed idee te krijgen over de inhoud en sfeer van deze dag, moet je de filmpjes
1 en 2 zeker even bekijken. Daarna? Snel registreren, natuurlijk!

Datum en tijd

Locatie

Lijm & Cultuur

270 Rotterdamseweg

2628 Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator DHPA | Trusted Cloud Experts

Organisator van DHPA Techday 2012

De stichting DHPA is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en marktleidende leveranciers. De DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. De Nederlandse online sector is één van de grootste ter wereld en faciliteert meer dan 20% van de gehele e-commerce omzet in Europa. Met het hanteren van kernwaarden als professionaliteit, kwaliteit en transparantie dragen DHPA deelnemers bij aan het vertrouwen in de online industrie.

Wat doet de DHPA?
De DHPA activiteiten zijn gegroepeerd rond een viertal programma's:

  • Imago: het profileren en promoten van de rol en betekenis van de hostingbranche, en het behartigen van de belangen van de deelnemers.
  • Onderwijs: intensief samenwerken met het onderwijs, om ook op lange termijn verzekerd te zijn van kennis en kunde die van belang is voor de online sector als geheel.
  • Vertrouwen: bijdragen aan het continue verbeteren van informatiebeveiliging en het bestrijden van cybercrime.
  • Verbinden: het stimuleren van interactie tussen deelnemers, marktpartijen, overheid, belangenorganisaties en platforms.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen