Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Digital Executives Seminar

Digital Executives Seminar

Donderdag 8 maart 2018 van 13:00 tot 18:00 (CET)

Digital Executives Seminar

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
Digital Executives Seminar   meer info 27 feb. 2018 Gratis  

Deel Digital Executives Seminar

Evenementgegevens

Digital Executives Seminar


Ben jij als Digital Executive klaar voor 'the rapid change of commerce'? Raak geïnspireerd door de nieuwste trends, bewezen aanpak, successen en lessons learned uit de commerce praktijk. Onze sprekers vertellen u hun persoonlijke verhaal, onomwonden! Na afloop ontvangt u het e-book ‘eCommerce Benchmark’ van Jorij Abraham.

Een middag die volledig in het teken staat van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van on- en offline commerce. Leer van vooraanstaande organisaties zoals De Bijenkorf, Volkswagen Pon Financial Services, Hanos en de EcommerceFoundation.

 

Ook is er volop gelegenheid om exclusief te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje met uitzicht op het ‘ heilige’ gras. Voor de liefhebber is er een ‘touch the grass’ moment. 

 

Het Digital Executives Seminar is gratis toegankelijk voor digitaal verantwoordelijke bij grote bedrijven.

Programma

13:30 uur - 14:00 uur: Ontvangst

14:00 uur - 14:45 uur: E-commerce trends door Jorij Abraham
Jorij Abraham opent Digital Executives Seminar en neemt je mee door de belangrijkste trends uit een rapport van E-commerce Foundation

14:45 uur - 15:30 uur: Hanos case door Sander Bredewout
Korte info over de presentatie van Hanos

15:30 uur - 15:45 uur: Korte break

15:45 uur - 16:30 uur: Pon Financial Services case door Leon van Davenhorst
Korte info over de presentatie van VW Pon

16:30 uur - 17:15 uur: Bijenkorf case door Christiaan Mourik
Korte info over de presentatie van Bijenkorf

17:15 uur - 18:00 uur: Dagafsluiting en netwerkborrel


Over de sprekers

Jorij Abraham

Jorij Abraham - E-commerce Foundation

Hoogleraar E-commerce met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Jorij Abraham heeft gewerkt voor Sanoma en Thuiswinkel.org en is nu actief als Managing Director bij
E-commerce Foundation.

Sander Bredewout

Sander Bredewout - Hanos

E-commerce verantwoordelijke bij Hanos sinds 2016. Sander faciliteert familiebedrijf Hanos in hun transitie van traditioneel Horeca-groothandel naar een serieuze omnichannel groothandel.

Leon van Davenhorst

Leon van Davenhorst - Volkswagen Pon Financial Services

Als E-commerce Manager bij Volkswagen Pon Financial Services is Leon verantwoordelijk voor het Private Lease portfolio.

Christiaan Mourik

Christiaan Mourik - de Bijenkorf

Head of Technology bij Bijenkorf waar hij vanuit technologie verantwoordelijk is voor de strategie en visie van de winkels en sites van de Bijenkorf. Christiaan heeft een passie voor Retail en zeer veel kennis en ervaring met technologie en e-commerce.

Partners van Digital Executives Seminar

Het Digital Executives Seminar draait om het delen van kennis en ervaringen. Het inspireren van Digital Executives in Nederland. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze partners:

Aviva Solutions

Aviva Solutions

Aviva Solutions is de specialist op het gebied van commerce projecten. Van concept & strategie tot en met de commerce implementatie kunt u vertrouwen op onze kennis en ervaring. Specifiek voor Sitecore Commerce hebben we onze kennis omgezet in een accelerator waarmee u aanzienlijk bespaart op ontwikkeltijd- en kosten.

Macaw

Macaw

Al 25 jaar creëert Macaw vooruitstrevende technologische oplossingen. Voor het beste resultaat combineren we meerdere invalshoeken, zoals strategie, data, marketing en sales. En we doen meer dan technologie implementeren, we zorgen ook voor adoptie van onze oplossing.

OnModus

Onmodus

OnModus bemiddelt, leidt en versnelt de interactie tussen klanten, partners en leveranciers en neemt het giswerk weg bij het ontwikkelen van geweldige (merk) klantervaring en bedrijfsbreed digitale transformatie. Dit doen wij door het ondersteunen en delen van concrete kennis met uw business atleten.

Sitecore

Sitecore

Sitecore is wereldwijd leider in experience management software waarin content management, commerce en klantinzichten worden gecombineerd. Meer dan 2.500 merken vertrouwen op Sitecore voor het creëren van gepersonaliseerde interacties, het bouwen van relaties en het verhogen van omzet.


Toegang tot Digital Executives Seminar

Het Digital Executives Seminar is gratis toegankelijk voor C-level functionarissen en e-commerce verantwoordelijken bij (middel)grote bedrijven. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus reserveer je deelname direct.

Om de kwaliteit van Digital Executives Seminar te waarborgen voor haar bezoekers en partners letten we nauwkeurig op het profiel van onze bezoekers. Het kan voorkomen dat je, ondanks een aanmelding geen definitieve uitnodiging ontvangt. 

Onze partners maken het mogelijk om een interessant programma en vooraanstaande sprekers in een gratis seminar aan te bieden. Er wordt rekening gehouden met je aanwezigheid. Mocht je toch verhinderd zijn, laat ons dit dan tijdig weten. Zonder tegenbericht behouden wij ons het recht om je bij afwezigheid € 250,- in rekening te brengen.

Heb je vragen over Digital Executives Seminar? Neem contact op met Digital Executives Seminar

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Amsterdam ArenA
1 ArenA Boulevard
1101 AX Amsterdam
Nederland

Donderdag 8 maart 2018 van 13:00 tot 18:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Digital Executives Seminar

Het Digital Executives Seminar wordt georganiseerd door Jorij Abraham van E-commerce Foundation en mogelijk gemaakt door haar partners: Aviva Solutions, Macaw, Onmodus en Sitecore.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.