Verkoop beëindigd

Digitale Transformatie Ontrafeld: hoe bestaande bedrijven digitaal transfor...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Creative Valley

1-27 Orteliuslaan

3528 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Digitale Transformatie Ontrafeld: hoe bestaande bedrijven digitaal transformeren

Op donderdag 21 juni aanstaande organiseren wij een nieuw kennisevent voor iedereen die te maken heeft met de digitale transformatie van zijn organisatie.

In een wereld waar technologische ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart opvolgen en verwachtingen van de klant naar een steeds hoger niveau worden gestuwd, vragen veel bestaande bedrijven zich af hoe lang het duurt voordat hun bestaande business ‘digitaal wordt verstoord’. De markt lijkt veranderd te zijn in een nieuw spel met nieuwe regels: ‘to disrupt or to be disrupted’.

Maar is dat wel zo? Moeten bestaande bedrijven nieuwe innovatieve businessmodellen gaan ontwikkelen om te voorkomen dat nieuwe toetreders hen uit de markt stoten? Of zijn er ook andere strategieën waarmee bestaande bedrijven zichzelf digitaal kunnen transformeren en daarmee voorkomen dat ze digitaal worden verstoord door nieuwe toetreders?

Wij geloven van wel. Tijdens de avond nemen we je mee in manieren waarop bestaande bedrijven zichzelf digitaal transformeren. Mascha de Wildt zal vertellen hoe DanoneNutricia zichzelf van buiten naar binnen digitaal heeft getransformeerd en zal vanuit haar ervaringen do’s en dont’s met ons delen. Daarnaast geeft Lutina Bruggeman ons inzicht in de manier waarop juridisch en financiële dienstverlener DAS zich digitaal transformeert. Met deze verhalen uit de praktijk ontrafelen we samen de mythe van de Digitale Transformatie in de overtuiging dat bestaande bedrijven zich digitaal kunnen transformeren en daarmee disruptie kunnen voorkomen.Programma

17.00 Ontvangst
17.30 Digitale transformatie & disruptie (Jeroen Stoop)
18.30 Diner
19.00 Digitale Transformatie Nutricia/Danone (Mascha de Wildt)
19.45 Digitale Transformatie DAS (Lutina Bruggeman)
20.30 Discussie
21.00 Borrel


Over de sprekers

Mascha de Wildt
Mascha de Wildt is een ervaren manager met ervaring in meerdere rollen in Sales en HR-leiderschap. Bij DanoneNutricia was zij verantwoordelijk voor de digitale transformatie in de wereldwijde commerciële ELN-divisie van Danone en leidde zij een team van digitale marketing-, sales- en technologie-experts. Deze ervaringen geven haar een uniek perspectief op bedrijfstransformaties en digitale kansen om toekomstig succes te stimuleren.

Lutina Bruggeman
Lutina Bruggeman is een ervaren verandermanager. Naast het uitvoeren van managementopdrachten, adviseert Lutina management en directies op het gebied van het doorvoeren van (strategische) veranderingen. Het inrichten van Agile werken en datagedreven werken is een belangrijk aandachtsgebied. Coaching waarbij overdracht van kennis en ervaring plaatsvindt is één van haar speerpunten. Binnen DAS is Lutina verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering en coördinatie van alle (strategische) programma’s.


Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten op 21 juni!

Datum en tijd

Locatie

Creative Valley

1-27 Orteliuslaan

3528 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen