Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

DINL Nieuwjaarsborrel 2015

DINL

Dinsdag 13 januari 2015 van 17:00 tot 19:00

DINL Nieuwjaarsborrel 2015

Registratiegegevens

Er zijn geen registraties beschikbaar

Deel DINL Nieuwjaarsborrel 2015

Evenementdetails

De stichting DINL is nog maar net opgestart en nu al volop in het nieuws. Om dat te vieren willen wij u van harte uitnodigen voor onze Nieuwjaarsborrel op 13 januari in de locatie te Den Haag.

Over DINL
Het is geen nieuws meer dat de Nederlandse digitale-infrastructuursector het hart vormt van de Nederlandse online economie en een sleutelrol speelt in het wereldwijde internet. DINL verbindt de aanbieders binnen deze sector en treedt op als spreekbuis richting overheid, media en bedrijfsleven. 

Onze plannen
Wij zijn ontzettend vereerd met alle aandacht, felicitaties en reacties vanuit de markt. DINL heeft grootse plannen voor 2015, welke wij graag tijdens de borrel kenbaar maken. Natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken.

Heb je vragen over DINL Nieuwjaarsborrel 2015? Neem contact op met DINL
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum
Er is nog niemand voor dit evenement geregistreerd.

Waar en wanneer


Museum voor Communicatie
82 Zeestraat
2518 AD Den Haag
Nederland

Dinsdag 13 januari 2015 van 17:00 tot 19:00


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

DINL

DINL is spreekbuis van en aanspreekpunt voor de Nederlandse digitale-infrastructuursector. DINL wijst de weg en brengt structuur aan in complexe thema’s. Met haar kennis van zaken draagt zij bij aan praktische oplossingen voor overheid, bedrijfsleven en consumenten. Tevens zet zij zich in voor informatieveiligheid en slaat de stichting een brug tussen de sector en het onderwijs. DINL helpt het volle potentieel van de digitale wereld om te zetten in economische groei. DINL is een samenwerking tussen AMS-IX, DDA, DHPA, ISPConnect, NLnet, SIDN en SURFnet.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.