Gratis

Duurzame inzetbaarheid (online spreekuur)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online spreekuur Duurzame Inzetbaarheid

Over dit evenement

Een leven lang vitaal en met plezier aan het werk. Wie wil dat nou niet? Een voorwaarde voor een leven lang vitaal werken is dat je duurzaam inzetbaar bent én blijft. Maar ja, hoe doe je dat dan?

In het onderwijs zijn er allerlei ontwikkelingen gaande die de duurzame inzetbaarheid van medewerkers onder druk zet en ons afleiden van wat er echt nodig is. O.a. een hoge werkdruk, het lerarentekort, hoog ziekteverzuim, digitalisering, verandering van de inhoud van het vak en het geven van afstandsonderwijs als gevolg van de coronacrisis.

De hoogste tijd om focus te hebben op duurzame inzetbaarheid en werkplezier!

Aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid is leuk, geeft energie, creëert nieuwe kansen en mogelijkheden het beste uit mensen en je schoolorganisatie te halen.

Judy van den Berg en Marjolein Prins, adviseurs Arbeid & Vitaliteit bij VfPf, helpen u daar graag bij en nodigen u van harte uit om vragen te stellen en ideeën en ervaringen te delen.

Voor wie

Deze bijeenkomst is voor schoolleiders, bestuurders en/of HR adviseurs in het PO.

Tijd

10.30 - 11.30 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Microsoft Teamslink om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, de Modernisering, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van Duurzame inzetbaarheid (online spreekuur)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen