Dynamics Experience 2016
€ 0 – € 1.026,94
Dynamics Experience 2016

Dynamics Experience 2016

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Spant!

dr. A. Kuyperlaan 3

1402 SB Bussum

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 9 november 2016 organiseert DynamicsHUB, de grootste Europese Dynamics community, Dynamics Experience 2016. Dynamics Experience 2016 wordt dit jaar gehouden in SPANT in Bussum. Tijdens Dynamics Experience worden bezoekers meegenomen in de Digital Engagement journey. De focus ligt hierbij op welke rollen visie & leiderschap, mens & cultuur, bedrijfsprocessen en IT spelen binnen digitale transformaties met behulp van Microsoft technologie, in het bijzonder Microsoft Dynamics 365.

De nieuwe werkelijkheid van Microsoft biedt kansen voor organisaties in hun reis naar een succesvolle digitale transformatie. De vraag waar veel organisaties echter mee worstelen, is hoe men van visie naar realisatie gaat. Daarom heeft Microsoft gekozen voor Dynamics Experience om samen met DynamicsHUB de Nederlandse eindgebruikers en haar partners deze boodschap te vertalen van een visie naar praktische handvatten om deze transformatie te realiseren. Dit jaar gaat Microsoft in dialoog met eindgebruikers en partners over de visie en de roadmap van Microsoft. Naast de introductie van Microsoft Dynamics 365 zal Jay Ramsanjhal spreken over hoe organisaties “Digital Engaged” kunnen worden. Wanneer IT strategisch wordt ingezet om klanten daadwerkelijk excellent te bedienen, spreekt men van Digital Engagement.

Tijdens #DE16 worden ruim 20 sessies gehouden waar strategische en tactische onderwerpen de boventoon voeren. Kenmerkend is dat de sessies niet alleen gaan over de toekomst, disruptie en innovatie, maar juist over hoe om te gaan met het transformeren van de status quo in de digitale wereld. Onderwerpen zoals performance issues, migraties of upgrades maar ook data security en privacy worden besproken. Kenmerkend is dat de sessies niet alleen over de toekomst gaan maar juist hoe om te gaan met de huidige situatie waar bedrijven in zitten.

#DE16 is bij uitstek geschikt voor managers en directieleden (business én IT), die geïnspireerd willen worden hoe IT als strategisch instrument ingezet kan worden om klanten excellent te bedienen en bovendien met concrete handvatten willen vertrekken om de transformatie te kunnen maken naar een “digital engaged” organisatie. Daarnaast is er een separaat executive programma voor het hoger strategisch business management.

Praktisch, hands-on en inspirerend zijn de kenmerken van dit evenement.


Aanmelden
Om deel te nemen aan het evenement dient u zich te registreren via de website www.dynamicsexperience.eventbrite.nl.

De entree voor leden van de DynamicsHUB is gratis.

Eindgebruikers die geen lid zijn van DynamicsHUB betalen slechts € 199,-. 

Partners van Microsoft betalen slechts € 995,- per persoon. 

Bent u geen lid van DynamicsHUB en heeft u ten onrechte een gratis entreebewijs bemachtigd, dan krijgt u achteraf een factuur toegestuurd met het verschuldigde bedrag. 
 
Digital Engagement Kwadrant
Digital Engagement is een strategisch instrument dat organisaties helpt op holistische wijze te transformeren op het gebied van digital transformation en customer engagement. Op het evenement worden bezoekers meegenomen in de Dynamics Experience journey, waarbij de focus zal liggen op welke rol visie, leiderschap en bedrijfsprocessen spelen binnen Digital Engagement met behulp van Microsoft technologie.

Jay Ramsanjhal, voorzitter van DynamicsHUB, ontwikkelde het Digital Engagement Kwadrant, wat klanten helpt bij het in kaart brengen van hun digitale (waarde) journey. Over de afgelopen vijf jaar heeft dit kwadrant binnen een gekwalificeerde groep organisaties positieve veranderingen teweeg gebracht. Vandaar dat DynamicsHUB ervoor heeft gekozen om het Digital Engagement Kwadrant te gebruiken als uitgangspunt voor de Dynamics Experience 2016. Onderwerpen binnen de thema’s Vision & Leadership, People & Culture, Business Processes en ICT Maturity zullen de revue passeren op 9 november, welke voortkomen uit de onderdelen van het Digital Engagement Kwadrant.

Dit evenement wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door Abecon, Avenade, Axians, Axon Olympus, BrightONE, BusinessBase, CTB xRM, e-Con Solutions, Ensior, Formpipe, ForNAV, Hillstar, HSO, ISProjects, KPMG Crimsonwing, Mprise, Objectif Lune, Pylades, Prodware, Pulse, Quadira, Readsoft from Lexmark, SaaSplaza, Sana, Slimstock, Transsmart & Xperit.

Endorsed by Microsoft.

Algemene voorwaarden van DynamicsHUB zijn van toepassing. De bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW en de bijkomende toeslagkosten per tickettype. 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Spant!

dr. A. Kuyperlaan 3

1402 SB Bussum

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen