Gratis

Een netwerk met Design Thinking

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Realiseer vernieuwing door samen te werken in expertise, kennis, innovatie en ervaring

Over dit evenement

Webinar

Als organisatie vernieuwen is niet gemakkelijk. Je hebt daadkracht, draagkracht en enthousiasme nodig. Ook is brede kennis van de doelgroep, de markt en de mogelijkheden belangrijk en zijn er vele valkuilen wat je in kunt trappen. Door als organisatie samen te werken in een netwerk van partijen die met dezelfde vraagstukken en uitdagingen bezig zijn verhoog je de kans van succes. Vanuit verschillende disciplines en met de stappen van Design Thinking als basis verhoog je de kans op succes. Samen sta je sterker en zorg ervoor dat er écht iets kan veranderen in werkwijze of aanpak, zowel voor jouw organisatie als je doelgroep.

Meet weten over hoe je Design Thinking toepast in een innoverend netwerk? Schrijf je dan in voor de Lunch Webinar op donderdag 11 november.

De webinar vindt plaats tijdens de lunch, dus pak je boterham erbij en tune in!

Maak kans op de 'Netwerk Voucher'

Herken jij je in dit vraagstuk en lijkt het je interessant dat wij eens meekijken? Maak dan kans op de 'netwerk voucher' door je vraagstuk in te vullen bij de registratie van deze webinar. Een voucher is in te wisselen voor twee uur meedenk tijd. Voor deze webinar verloten we twee vouchers.

Luckt

Door technologische ontwikkelingen en globalisering wordt de wereld steeds complexer. Om in deze complexe wereld vernieuwing te bewerkstelligen is samenwerking nodig. Innovatie en implementatie kun je namelijk niet alleen. Luckt helpt organisaties om dit mogelijk te maken, voornamelijk in zorg en welzijn en in maatschappelijke transities.

Meer weten over ons? Bezoek dan de website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Luckt

Organisator van Een netwerk met Design Thinking

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen