Donatie

Een online-avond over DDR-muziek!

Venster Acties en details

Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een ontspannende online avond over DDR-muziek

Over dit evenement

Frank Schöbel, Nina Hagen, Renft, Wolf Biermann, Manfred Krug, Puhdys, Karat …. Kent u ze nog? U bent van harte welkom bij een ontspannende online-avond over DDR-muziek. U luistert naar de bekende ‘Schlagers’ en rock. Maar ook liederen die destijds verboden waren, komen langs. Tussen de liedjes door is er ruimte voor verhalen, herinneringen, ervaringen... Anja Fricke leidt u als moderator door de avond heen als ‘Schallplattenaufleger’ (DJ).

Op 27 september is de inloop vanaf 19.15 uur en het programma duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Na de registratie ontvangt u de link (Microsoft Teams). Alvast bedankt!


		Afbeelding van Een online-avond over DDR-muziek!

Als zelfstandig DDR-specialist verzorgt Anja Fricke gastlessen en colleges voor onderwijsinstellingen en volwassenonderwijs. En organiseert zij cultuurreizen naar de voormalige DDR. Daarbij gebruikt zij veel originele documenten en voorwerpen. Maar zij geeft mensen vooral een ervaring, zodat ze voelen hoe het destijds was. Onder andere door persoonlijke verhalen. Als cultuurwetenschapper behandelt zij uiteraard zowel de positieve als de duistere kanten van de DDR.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Anja Fricke

Organisator van Een online-avond over DDR-muziek!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen