€ 102,85 – € 121

Eendaagse Karakteropstellingen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Eendaagse training voor theatermakers, acteurs, regisseurs, schrijvers en andere artistieke professionals.


Tijdens deze training onderzoeken we de mogelijkheden van Karakteropstellingen voor verhalen en personages. We gebruiken hiervoor eigen werkvragen.

In de rol van representant, speler, maker en toeschouwer ervaar je de krachtige werking van Karakteropstellingen. Je leert systemisch kijken en ervaart hoe representanten op de vloer elkaar beïnvloeden, verzwakken en versterken. Hoe wordt dit interessant voor verhalen en personages? De vloer dient hierbij steeds als speel- en onderzoeksveld.

Met deze training ontwikkel je een intrinsieke gevoeligheid voor systemisch werk en onderstromen op de vloer. Je leert om een opstelling te 'lezen' en je ontdekt hoe je systemische elementen kunt inzetten voor verhalen, scripts en bij onderzoek naar - en verdieping van personages.

Met behulp van een aantal systemische technieken en oefeningen leer je om te werken met elementen zoals buitensluiten, insluiten, dader/slachtoffer, ordening, balans, evenwicht in geven en nemen, status, conflict etc.

Gaandeweg de training word je nieuwsgieriger naar dieperliggend, creatief potentieel. Je ontdekt de verschillende toepassingsmogelijkheden van Karakteropstellingen en systemische werk voor je eigen werkpraktijk.


Voorwaarden van deelname

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen