€ 102,85 – € 121

Eendaagse workshop Karakteropstellingen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Spelers, makers, schrijvers en andere artistieke professionals

Een onderzoek met de mogelijkheden van Karakteropstellingen.

Naar aanleiding van eigen werkvragen en een aantal systemische oefeningen maken we verschillende opstellingen. Door als representant opgesteld te worden en door naar opstellingen te kijken, ervaar je hoe representanten elkaar beïnvloeden, versterken en verzwakken.

In de rol van representant, speler, maker en toeschouwer ervaar je direct de krachtige werking van de methode. Hierbij dient de vloer steeds als speel- en onderzoeksveld.

Met behulp van een aantal systemische oefeningen onderzoeken we hoe je een opstelling kunt 'lezen' en systemisch materiaal kunt inzetten voor verhalen en bij onderzoek en verdieping van personages. Hierbij leer je om te werken met systemische elementen zoals buitensluiten, insluiten, dader/slachoffer, ordening, balans, evenwicht in geven en nemen, status en conflict etc.

Deze workshop vergroot je nieuwsgierigheid naar dieperliggend, creatief potentieel. Je leert systemisch kijken en ontwikkelt een grotere intrinsieke gevoeligheid voor onderstromen op de vloer. Gaandeweg de workshop ontdek je hoe je opstellingenwerk kunt gebruiken binnen je eigen werkpraktijk.Voorwaarden van deelname

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen