Gratis

Eigen regie op vitaliteit (2-delige online workshop)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online interactieve workshop voor leerkrachten en onderwijzend personeel. Let op: deze workshop bestaat uit twee delen.

Over dit evenement

Wilt u ook meer bewust worden van uw energiegevers en energievreters? Toekomen aan datgene wat echt belangrijk is? En zelf ervaren wat Positieve Gezondheid hierin voor u kan betekenen?

Neem dan deel aan deze interactieve workshops om samen met collega’s uit het werkveld te ontdekken hoe u zelf invloed kunt uitoefenen op uw eigen vitaliteit.

Voor wie?

Uitsluitend voor leerkrachten en onderwijzend personeel in het primair onderwijs.

Bent u als HR-medewerker, schoolleider of bestuurder in het PO ook geïnteresseerd in deze workshop voor het team? Neem dan contact op met uw regiocoördinator. Kijk voor de contactgegevens op onze site vfpf.nl/regioteams.

Tijd

Deel 1 - woensdag 22 september van 15.00 - 17.00 uur.

Deel 2 - woensdag 13 oktober van 15.00 - 17.00 uur.

(graag 5 minuten van tevoren inloggen)

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. Meer informatie en de Teamslink om deel te nemen ontvangt u per e-mail uiterlijk twee weken voor de start van de workshop.

! Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de speciale Eigen regie op vitaliteit pagina op onze site. Of download direct de Leaflet.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, de Modernisering, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van Eigen regie op vitaliteit (2-delige online workshop)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen