Gratis

Meerdere data

EilandenPlaza: dé vakantiebeurs voor Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Broodfabriek

12 Volmerlaan

2288 GD Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Direct gratis registreren/aanmelden? Ga naar de blauwe button met SELECTEER EEN DATUM

Wist je dat alle bezoekers die zich van te voren aanmelden via deze site, meedingen naar mooie prijzen? Wat dacht je van een lekker etentje voor 2 personen of een mooi boek, T-shirt of fles wijn?

En je hoeft je niet meer te registreren bij de balie van EilandenPlaza.

Hieronder vind je een compacte uitleg over deze beurs, op de website van EilandenPlaza vind je nog veel meer wetenswaardigheden:

  • welke exposanten komen er
  • welke producten worden verkocht
  • welke presentaties zijn er en hoe laat starten die
  • welke auteurs signeren hun boeken en hoe laat
  • wat valt er te proeven
  • welke prijzen kunnen we winnen
  • uitgebreide praktische informatie


EilandenPlaza:

Een event voor de 4 prachtige eilanden Corsica, Sardinie, Sicilië en Elba met ieder hun eigen karakteristieken. Kom luisteren, zien, proeven, ruiken en beleven wat de verschillen en overeenkomsten zijn. Laat je informeren over allerlei reismogelijkheden: sportief, kamperen, accommodaties, rondreizen, relaxing, themareizen, mountainbiking, veerdiensten, touren, enz. Zowel voor jong als oud en iedereen er tussenin!

Wij nodigen je uit!

Natuurlijk kun je de websites van de deelnemende bedrijven bezoeken en daarna een keuze maken met welk bedrijf je al dan niet in zee wilt gaan. Maar is het niet veel leuker om de mensen achter deze bedrijven te horen en te zien? Hun enthousiasme voor deze prachtige eilanden te voelen en te delen?

UNIEK!

EilandenPlaza, dé vakantiebeurs voor Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba. Hier ontmoet je de mensen achter de bedrijven en de reizen. De mensen die daadwerkelijk op de eilanden hun sporen hebben verdiend.

Je wordt verwelkomd in de schitterende ambiance van de Broodfabriek in Rijswijk. Hier staan de mensen je te woord. Vertellen ze de sterke punten van hun expertise mbt de eilanden. Maak er een leuk dagje uit van, want net als deze eilanden heeft de omgeving van Rijswijk je veel te bieden! Ga de stad in in Delft of Den Haag, of ga uitwaaien op strand in Kijkduin of Scheveningen! Naast de Broodfabriek is er een vestiging van Monkey Town! Maak er een leuk dagje van!

Presentaties:
Niet alleen exposanten zullen je verrassen, maar ook de algemene presentaties over deze mooie eilanden en proeverijen. Wij hebben diverse sprekers die je heel veel over de eilanden kunnen vertellen en laten zien: uit eigen ervaringen!! Alle lezingen/presentatie starten op het hele uur en duurt maximaal 3 kwartier.

Met een leuke DOE-kaart kun je nog veel meer te weten komen over de eilanden.

Kom je ook?!
Wij treffen je graag op 3 of 4 februari 2018 van 10.30 – 17.00 uur in Rijswijk (ZH) en garanderen je ruime informatie en tips over campings en kamperen, hotels en huizen, veerdiensten en vliegen, culturele en historische bezienswaardigheden, culinaire en sportieve zaken, de prachtige natuur, landschappen, bergen, strand en zee enz.
Praktische Info

Entreeprijs en voorzieningen: Gratis, locatie is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers/minder valide mensen. Huisdieren alleen toegestaan in een afsluitbaar daarvoor geschikt wagentje.

Datum en tijd: 3 en 4 februari, van 10.30 – 17.00 uur. Op beide dagen zijn er vroege vogelpresentaties die al om 10.00 uur starten.

Parkeren: in omgeving gratis, parkeerterrein €5

Kinderopvang: er is een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen, lezen ed. Uiteraard wordt hier een 'oogje in het zeil' gehouden. Naast de Broodfabriek is er een vestiging van Monkey Town!

DOE-kaart: met een doe kaart kun je je kennis van de eialnden uitbreiden. Leuke vragen en opdrachtjes, en zeer geschikt voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen!

Inschrijven: aanmelden is niet verplicht, maar wel handig. Hierdoor hoef je je niet in te schrijven bij "de deur" en ding je mee naar een mooie prijs!

Presentaties: aanmelden of inschrijven voor de presentaties kan niet. Meld je een 10 minuten voor aanvang van de presentatie bij het betreffende lokaal. Er is zitruimte voor 40 mensen. VOL=VOL.

Kopen producten: er zijn mooie en lekkere producten te koop van de eilanden. Houd er rekening mee dat er niet gepind kan worden: graag contant en het liefst gepast betalen. Gelukkig heeft de De Broodfabriek een pinautomaat.

Bereikbaarheid: gesitueerd in het hart van de Randstad, is De Broodfabriek uitstekend bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Het treinstation Rijswijk ligt op 5 minuten loopafstand en bus en tram stoppen voor de deur. Het complex ligt aan de voet van de A4, nabij de A12 en de A13. Je neemt afrit 10 op de A4, richting bedrijvenpark Plaspoelpolder. Ruime betaalde en niet-betaalde parkeergelegenheid.

Meer info: EilandenPlaza (ook voor exposanten en sponsors) Mail: info@eilandenplaza.nl

Delen met vrienden

Locatie

De Broodfabriek

12 Volmerlaan

2288 GD Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen