Gratis

EilandenPlaza: dé vakantiebeurs voor Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Broodfabriek

12 Volmerlaan

2288 GD Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wij nodigen je uit!

Natuurlijk kun je de websites van de deelnemende bedrijven bezoeken en daarna een keuze maken met welk bedrijf je al dan niet in zee wilt gaan. Maar is het niet veel leuker om de mensen achter deze bedrijven te horen en te zien? Hun enthousiasme voor deze prachtige eilanden te voelen en te delen?

UNIEK!

EilandenPlaza, dé vakantiebeurs voor Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba. Hier ontmoet je de mensen achter de bedrijven en de reizen. De mensen die daadwerkelijk op de eilanden hun sporen hebben verdiend.

Je wordt verwelkomd in de schitterende ambiance van de Broodfabriek in Rijswijk. Hier staan de mensen je te woord. Vertellen ze de sterke punten van hun expertise mbt de eilanden. Maak er een leuk dagje uit van, want net als deze eilanden heeft de omgeving van Rijswijk je veel te bieden! Ga de stad in in Delft of Den Haag, of ga uitwaaien op strand in Kijkduin of Scheveningen! Naast de Broodfabriek is er een vestiging van Monkey Town! Maak er een leuk dagje van!

Presentaties:
Niet alleen exposanten zullen je verrassen, maar ook de algemene presentaties over deze mooie eilanden en proeverijen. Wij hebben diverse sprekers die je heel veel over de eilanden kunnen vertellen en laten zien: uit eigen ervaringen!! Alle lezingen/presentatie starten op het hele uur en duurt maximaal 3 kwartier.

Kom je ook?!
Wij treffen je graag op 3 of 4 februari 2018 van 10.30 – 17.00 uur in Rijswijk (ZH) en garanderen je ruime informatie en tips over campings en kamperen, hotels en huizen, veerdiensten en vliegen, culturele en historische bezienswaardigheden, culinaire en sportieve zaken, de prachtige natuur, landschappen, bergen, strand en zee enz.

Op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief van CorsicaenSardinie-info.nl

Op zoek: wij zijn nog op zoek naar muzikanten of dansers (m/v) die iets van de cultuur van een van de eilanden kunnen laten zien en/of horen tegen een schappelijke prijs. Heb je een idee of andere suggestie? Mail naar info@eilandenplaza.nlPraktische Info

Entreeprijs en voorzieningen: Gratis, locatie is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers/minder valide mensen. Huisdieren alleen toegestaan in een afsluitbaar daarvoor geschikt wagentje.

Datum en tijd: 3 en 4 februari, van 10.30 – 17.00 uur. Op beide dagen zijn er vroege vogelpresentaties die al om 10.00 uur starten.

Parkeren: in omgeving gratis, parkeerterrein €5

Kinderopvang: er is een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen, lezen ed. Uiteraard wordt hier een 'oogje in het zeil' gehouden. Naast de Broodfabriek is er een vestiging van Monkey Town!

Inschrijven: aanmelden is niet verplicht, maar wel handig. Hierdoor hoef je je niet in te schrijven bij "de deur" en ding je mee naar een mooie prijs! Inschrijvingen zijn nog niet geopend.

Presentaties: inschrijven voor een presentatie is niet verplicht, maar vol is vol. Inschrijven betekent een gegarandeerde zitplaats. Administratiekosten: 4 euro per persoon. Je kunt je maximaal voor 2 presentaties inschrijven. Inschrijvingen/tickets zijn nog niet geopend.

Kopen producten: er zijn mooie en lekkere producten te koop van de eilanden. Houd er rekening mee dat er niet gepind kan worden: graag contant en het liefst gepast betalen. Gelukkig heeft de De Broodfabriek een pinautomaat.

Bereikbaarheid: gesitueerd in het hart van de Randstad, is De Broodfabriek uitstekend bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Het treinstation Rijswijk ligt op 5 minuten loopafstand en bus en tram stoppen voor de deur. Het complex ligt aan de voet van de A4, nabij de A12 en de A13. Je neemt afrit 10 op de A4, richting bedrijvenpark Plaspoelpolder. Ruime betaalde en niet-betaalde parkeergelegenheid.

Meer info: EilandenPlaza (ook voor exposanten en sponsors) Mail: info@eilandenplaza.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Broodfabriek

12 Volmerlaan

2288 GD Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen