Embassy of Health Conference

Venster Acties

Embassy of Health Conference

WDE Embassy of Health conference

Door World Design Embassies

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 25 okt. 2019 14:00 - 16:30 CEST

Locatie

ABN AMRO Circle-E Klokgebouw 50 5617AB Eindhoven Netherlands

Over dit evenement

U CREATE, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Philips, Máxima Medisch Centrum, Waag en Dutch Design Foundation nodigen u van harte uit voor het conferentieprogramma van de Embassy of Health dat op vrijdagmiddag 25 oktober plaatsvindt. In het conferentie programma wordt dieper ingegaan op de thema’s van deze Embassy door (inter)nationale sprekers, ontwerpers en jong talent.

U kunt eventueel voorafgaand aan de conferentie ook deelnemen aan de thematour, waarin onder anderen bezoeken aan de Embassy en daaraan gerelateerde DDW deelnemers zijn opgenomen. Lunch is bij dit programma niet inbegrepen, maar na afloop van de conferentie bent u van harte welkom op de borrel. LET OP: Voor de thematour is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Hoe het werkt:

- Registreer voor de conferentie door een conferentieticket te bestellen

- Geef tijdens het uitchecken aan of u aanwezig bent bij de thematour en/of de netwerkborrel (optioneel)

- Neem uw ticket mee op 25 oktober, dit is uw entree bewijs

Kijk voor het actuele programma op de website van World Design Embassies.

https://www.worlddesignembassies.com

Programma

11.00 – 13.00 Thematour (optioneel)

14.00 – 14.30 Ontvangst en registratie

14.30 – 16.30 Embassy Theme Conference

16.30 – 17.30 Netwerkborrel (optioneel)

Over de organisator

Georganiseerd door
World Design Embassies

World Design Embassies is een programma waarin design wordt ingezet om nieuwe vergezichten en concrete oplossingsrichtingen te ontwikkelen voor maatschappelijke uitdagingen. Bij World Design Embassies stellen we de mens centraal in het ontwikkelen van de perspectieven, producten en diensten die antwoord geven op de vragen van nu en morgen. Dit doen we door vraagstukken rond thema’s als gezondheid, veiligheid, mobiliteit, duurzame producten en diensten, bouwen en wonen, technologie, urgenties rond water, klimaatverandering en voedsel samen te brengen in zogenaamde ambassades voor toekomst. WDE is een jaarrond programma van Dutch Design Foundation en partners met een hoogtepunt tijdens Dutch Design Week.