€ 395 – € 595

Emerce Updates: Marketplaces

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

B.Amsterdam B.3

Johan Huizingalaan 400

1066 JS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat is Emerce Update: MarketPlaces?

Het aanbod van online marketplaces is enorm. Emerce Update - MARKETPLACES geeft je een overview van de wereld van marketplaces. Wat zijn de trends en ontwikkelingen tot nu toe? Wat is de dynamiek van online marketplaces? Wat maakt ze succesvol? Hoe kun je ze gebruiken in je eigen voordeel? En hoe ziet de toekomst van marketplaces eruit?

Emerce Update - MARKETPLACES brengt je in een dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van online marketplaces. De verschillende soorten marketplaces (horizontals (breed), verticals (niche), B2B, B2C, C2C, open (Amazon) en gesloten (La Redoute) en hun mogelijkheden komen aan bod. Tijdens de praktijkcases inspireren Nederlandse retailers je met hun ervaringen in het gebruik van marketplaces. En natuurlijk ga je naar huis met concrete handvatten en tips voor de verkoop van producten via een marketplace.

Topics: Nieuwe business-en verdienmodellen in E-Commerce en Retailing. Crossborder: verkopen op buitenlandse Marketplaces of aan buitenlandse klanten? Fulfillment & customer service: zelf doen of uitbesteden. Hoe pas je je marketplaces aan aan je eigen retailstrategie? Hoe ga je om met klantfeedback en andere data-inzichten? Hoe worden Marketplaces als orientatiekanaal gebruikt? De laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fraude en cybersecurity.

Voor wie?

Emerce Update - MARKETPLACES richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in de werkwijze van marketplaces en wil weten hoe je marketplaces inzet voor je eigen business.

Bekijk hieronder alle Updates:
Emerce Update: Digital Teams
Emerce Update: Security
Emerce Update: AI
Emerce Update: Voice

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

B.Amsterdam B.3

Johan Huizingalaan 400

1066 JS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen