Gratis

Energy-Up Webtalk Circulaire woningrenovaties

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Stroomversnelling presenteert de resultaten van het onderzoek naar kansen en knelpunten van CO₂-neutrale renovatieconcepten.

Over dit evenement

Een CO₂-neutrale gebouwde omgeving in 2050. Dit is waar we middels de energietransitie aan werken. Doelstellingen voor 2030 vragen echter ook om op korte termijn een reductie te realiseren. Waar renoveren op lange termijn bespaard heeft het op korte termijn een extra inbreng van materialen en daarmee CO₂-uitstoot. De inzet van circulaire materialen kan deze initiële CO₂-impact nu al verlagen. Daarom deed Stroomversnelling onderzoek naar de kansen en knelpunten voor het realiseren van CO₂-neutrale renovatieconcepten. De reductiepotentie op korte termijn, welke circulaire materialen nu al beschikbaar zijn en de knelpunten bij het implementeren van deze materialen en samenbrengen van deze transities (wat kan er al en wat nog niet om tot CO₂-neutraliteit te komen?).

In de Energy-Up Webtalk Circulaire woningrenovaties presenteert Lisa van Welie de resultaten van het onderzoek, worden de knelpunten die worden ervaren benoemd en laten we zien waar de kansen liggen voor jouw organisatie.

Voor wie?

  • Beleidsmakers en -beïnvloeders die op zoek zijn naar handvatten om het gebruik van circulaire materialen te stimuleren bij renovatieconcepten in de woningmarkt
  • Marktpartijen die in de woningmarkt de CO₂-uitstoot van renovatieconcepten willen verminderen

Deelname aan de webtalk is kosteloos en exclusief voor leden van Stroomversnelling.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Stroomversnelling

Organisator van Energy-Up Webtalk Circulaire woningrenovaties

Stroomversnelling is een non-profit die innoveert in de praktijk binnen het domein van de energietransitie van woningen en wijken. Dat doen we met onze leden die de gehele keten beslaan van gemeente, corporaties, bouwers tot toeleveranciers. Daarnaast zorgen we voor de juiste randvoorwaarden in wet- en regelgeving door een sterke lobby. Wij willen dat iedere woningeigenaar in Nederland kan kiezen voor een mooie, comfortabele, betaalbare én duurzame woning.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen