Gratis

Meerdere data

Eredienst Domkerk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Eredienst in de Domkerk gedurende juli en augustus 2020

Over dit evenement

Alvorens een datum te selecteren, lees svp eerst de onderstaande informatie

Met dit formulier kunt zich aanmelden voor een zitplaats in een van de Erediensten in de Domkerk. Deze worden op zondagochtend om 10.30 uur gehouden.

Wilt u zich voor meerdere diensten aanmelden, dan dient u dit formulier per dienst te doorlopen.

Met uw reservering verklaart u dat u de onderstaande richtlijnen en spelregels gelezen hebt en dat u zich eraan zult houden.

1. Het aantal zitplaatsen per dienst is beperkt tot 100 personen, exclusief alle vaste medewerkers aan de dienst. Komt u met meerdere personen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering wel alle tickets op dezelfde naam zodat u ook naast elkaar kan kunt zitten.

2. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Domkerk via de hoofdingang op vertoon van de bevestigingsmail van uw ticket op bijv. een smartphone, of een uitgeprinte reservering. Het bijwonen van de vespers zonder ticket is helaas niet mogelijk. Ook als u een sleutel heeft, kom dan toch binnen via de hoofdingang.

3. Wij volgen voor deze vespers de richtlijnen van het RIVM, de PKN en de PGU. Wij vragen u daarom in het bijzonder aandacht te besteden aan het volgende:

a. Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot dezelfde gezinseenheid, dan mag u naast elkaar zitten. Als dat voor u geldt, kunt u dit bij uw reservering aangeven.

b. Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af, zodat iemand anders in uw plaats de dienst kan bijwonen.

c. Heeft u door uw leeftijd of gezondheidstoestand een verhoogd risico bij besmetting met het virus, dan adviseren wij u dringend om niet naar de diensten te komen.

d. Wij vragen u voor uw komst naar de kerk uw handen zorgvuldig te wassen en zoveel mogelijk thuis van het toilet gebruik te maken.

e. Bij binnenkomst zal u door één van de vrijwilligers een plaats worden gewezen, u heeft hierin geen vrije keuze. Onthoud hierbij de looproute, want na afloop dient u deze te volgen in omgekeerde richting. Ook vragen wij u jassen en dergelijke mee naar uw plaats te nemen. U zit met 3 vrije zitplaatsen van elkaar verwijderd en er wordt telkens 1 rij vrij gehouden. Als u zich gezamenlijk heeft aangemeld kunt u wel naast elkaar zitten.

f. Ook bij het verlaten van de kerk vragen wij u de aanwijzingen op te volgen van de vrijwilligers. U gaat dan in omgekeerde richting weer naar buiten. Houd ook hierbij die anderhalve meter afstand tot de anderen.

4. Wij zijn verplicht voor de diensten een reserveringssysteem te hanteren. Uw naam- en contactgegevens zullen wij 4 weken bewaren en aansluitend verwijderen.

5. In de diensten is gezamenlijke zang helaas nog niet toegestaan. Wel mag u mee neuriën. Wij maken gebruik van de beperkte ruimte die de PKN biedt om zang door een kleine cantorij te laten verzorgen. Deze beperkte cantorij staat op geruime afstand van de overige aanwezigen, en houdt ook onderling zorgvuldig afstand. Vanzelfsprekend geldt ook voor de cantorij leden dat zij thuis blijven bij gezondheidsklachten.

Wij wensen u alvast goede en mooie diensten toe!

Voor vragen over uw reservering kunt u ons bereiken via: reserveringen@domkerk.nl

Voor overige vragen over het Citypastoraat Domkerk kunt u ons bereiken via communicatie@domkerk.nl

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen