Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Alle diensten t/m 17 januari 2021 zullen alleen online te volgen zijn . Zie de informatie hieronder. Voor vragen, neem contact op met reserveringen@domkerk.nl

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Alle diensten t/m 17 januari 2021 zullen alleen online te volgen zijn . Zie de informatie hieronder. Voor vragen, neem contact op met reserveringen@domkerk.nl
Beschrijving van het evenement
Eredienst in de Domkerk

Over dit evenement

Tot en met 17 januari 2021 zullen alle Erediensten ZONDER bezoekers plaatsvinden. De diensten kunt u live volgen via kerkomroep en later bekijken via YouTube. De orde van dienst kunt u toegezonden krijgen: meld u daarvoor aan bij ordevandienst(a)domkerk.nl.

Alvorens een datum te selecteren, lees svp eerst de onderstaande informatie

Aangescherpte maatregelen m.i.v. 5 oktober in het protocol voor de Erediensten die het moderamen van de kerkenraad van het Citypastoraat Domkerk heeft afgesproken.

  • Er mogen 30 bezoekers aanwezig zijn in de dienst (exclusief meewerkenden)
  • Er mag door de gemeente niet meer gezongen worden
  • Er zullen 5 voorzangers zijn (vanuit de cantorij) die alles zingen
  • Er is een dringend advies om 'bij bewegen' een mondkapje te dragen. Dit betekent bij binnenkomst in de kerk en bij het uitgaan uit de kerk

Met dit formulier kunt zich aanmelden voor een zitplaats in een van de Erediensten in de Domkerk. Deze worden op zondagochtend om 10.30 uur gehouden.

Wilt u zich voor meerdere diensten aanmelden, dan dient u dit formulier per dienst te doorlopen.

Heeft u een functie in de dienst als ambtsdrager, drempelbidder, voorbidder of gastheer/vrouw/collectant, meldt u zich dan niet aan, want u telt niet mee in het aantal van max 30 bezoekers.

Kinderen voor de crèche en in basisschoolleeftijd hoeft u niet als bezoeker aanmelden, maar wilt u wel aangeven in het commentaar veld dat er kinderen voor de crèche en/of in basisschoolleeftijd zijn.

Met uw reservering verklaart u dat u de onderstaande richtlijnen en spelregels gelezen hebt en dat u zich eraan zult houden.

1. Het aantal zitplaatsen per dienst is beperkt tot 30 personen, exclusief alle vaste medewerkers aan de dienst. Komt u met meerdere personen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering wel alle tickets op dezelfde naam zodat u ook naast elkaar kan kunt zitten.

2. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Domkerk via de hoofdingang met een reservering. Ook als u een sleutel heeft, kom dan toch binnen via de hoofdingang. Uitprinten van de reservering is niet nodig. Bij binnenkomst wordt uw naam op een lijst afgevinkt.

3. Wij volgen voor deze vespers de richtlijnen van het RIVM, de PKN en de PGU. Wij vragen u daarom in het bijzonder aandacht te besteden aan het volgende:

a. Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot dezelfde gezinseenheid, dan mag u naast elkaar zitten. Als dat voor u geldt, kunt u dit bij uw reservering aangeven.

b. Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af, zodat iemand anders in uw plaats de dienst kan bijwonen.

c. Heeft u door uw leeftijd of gezondheidstoestand een verhoogd risico bij besmetting met het virus, dan adviseren wij u dringend om niet naar de diensten te komen.

d. Wij vragen u voor uw komst naar de kerk uw handen zorgvuldig te wassen en zoveel mogelijk thuis van het toilet gebruik te maken.

e. Bij binnenkomst zal u door één van de vrijwilligers een plaats worden gewezen, u heeft hierin geen vrije keuze. Onthoud hierbij de looproute, want na afloop dient u deze te volgen in omgekeerde richting. Ook vragen wij u jassen en dergelijke mee naar uw plaats te nemen. U zit met 3 vrije zitplaatsen van elkaar verwijderd en er wordt telkens 1 rij vrij gehouden. Als u zich gezamenlijk heeft aangemeld kunt u wel naast elkaar zitten.

f. Ook bij het verlaten van de kerk vragen wij u de aanwijzingen op te volgen van de vrijwilligers. U gaat dan in omgekeerde richting weer naar buiten. Houd ook hierbij die anderhalve meter afstand tot de anderen.

4. Wij zijn verplicht voor de diensten een reserveringssysteem te hanteren. Uw naam- en contactgegevens zullen wij 4 weken bewaren en aansluitend verwijderen.

5. In de diensten is gemeentezang mogelijk. Voorwaarde hiervoor is de gebruikelijke 1,5 meter afstand, verplichte registratie bij binnenkomst, en het beantwoorden van een vraag naar uw gezondheid.

6. Van de diensten worden beeld- en geluidopnamen gemaakt en uitgezonden. De camera’s zijn vooral gericht op diegenen die een actieve rol hebben in de dienst, zoals ambtsdragers en musici, maar een deel van de gemeenteleden komt ook in beeld. Als u buiten beeld wilt blijven, kunt u dit bij binnenkomst in de kerk aangeven. De vrijwilliger probeert u dan een plaats buiten het camerabereik toe te wijzen, maar we kunnen dit niet garanderen.

Wij wensen u goede en mooie diensten toe!

Voor vragen over uw reservering kunt u ons bereiken via: reserveringen@domkerk.nl

Voor overige vragen over het Citypastoraat Domkerk kunt u ons bereiken via communicatie@domkerk.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen