Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Eredienst in de Domkerk, elke zondag 10.30 uur

Over dit evenement

M.i.v. oktober 2021 is aanmelding vooraf niet meer van toepassing. Er is geen maximum meer van het aantal bezoekers. Wel dient men gepaste afstand in acht te nemen bij de plaats keuze, hetgeen betekent: een vrije plaats aanhouden tussen anderen en niet pal voor of achter iemand gaan zitten.

De tekst hieronder is niet meer van toepassing.

De dienst van 31 oktober is enkel en alleen nog gemeld, om dit bericht te kunnen tonen.

Met dit formulier kunt zich aanmelden voor een zitplaats in een van de Erediensten in de Domkerk. Deze worden op zondagochtend om 10.30 uur gehouden.

Wilt u zich voor meerdere diensten aanmelden, dan dient u dit formulier per dienst te doorlopen.

Heeft u gereserveerd en kunt u niet komen, annuleer dan uw reservering via de link in de bevestiging email. Dan kan de plaats beschikbaar gemaakt worden voor iemand op de wachtlijst. Regel svp niet zelf vervanging, want dat is niet zo aardig voor de mensen die op de wachtlijst staan en dan klopt ook het registratiesysteem niet .

Heeft u een functie in de dienst als ambtsdrager, drempelbidder, voorbidder of gastheer/vrouw/collectant, meldt u zich dan niet aan, want u telt niet mee in het max aantal bezoekers.

Kinderen voor de crèche en in basisschoolleeftijd hoeft u niet als bezoeker aanmelden, maar wilt u wel aangeven in het commentaar veld dat er kinderen voor de crèche en/of in basisschoolleeftijd zijn.

Met uw reservering verklaart u dat u de onderstaande richtlijnen en spelregels gelezen hebt en dat u zich eraan zult houden.

1. Het aantal zitplaatsen per dienst is beperkt tot 100 personen, exclusief alle vaste medewerkers aan de dienst. Voorwaarde hiervoor is de gebruikelijke 1,5 meter afstand, verplichte registratie bij binnenkomst, en het beantwoorden van een vraag naar uw gezondheid. Komt u met meerdere personen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering wel alle plaatsen op dezelfde naam zodat u ook naast elkaar kan kunt zitten.

2. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Domkerk via de hoofdingang met een reservering. Ook als u een sleutel heeft, kom dan toch binnen via de hoofdingang. Uitprinten van de reservering is niet nodig. Bij binnenkomst wordt uw naam op een lijst afgevinkt.

3. Wij volgen voor deze vespers de richtlijnen van het RIVM, de PKN en de PGU. Wij vragen u daarom in het bijzonder aandacht te besteden aan het volgende:

a. Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot dezelfde gezinseenheid, dan mag u naast elkaar zitten. Als dat voor u geldt, kunt u dit bij uw reservering aangeven.

b. Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af, zodat iemand anders in uw plaats de dienst kan bijwonen.

c. Heeft u door uw leeftijd of gezondheidstoestand een verhoogd risico bij besmetting met het virus, dan adviseren wij u dringend om niet naar de diensten te komen.

d. Wij vragen u voor uw komst naar de kerk uw handen zorgvuldig te wassen en zoveel mogelijk thuis van het toilet gebruik te maken.

e. Bij binnenkomst zal u door één van de vrijwilligers een plaats worden gewezen, u heeft hierin geen vrije keuze. Onthoud hierbij de looproute, want na afloop dient u deze te volgen in omgekeerde richting. Ook vragen wij u jassen en dergelijke mee naar uw plaats te nemen. U zit met 2-3 vrije zitplaatsen van elkaar verwijderd en er wordt telkens 1 rij vrij gehouden. Als u zich gezamenlijk heeft aangemeld, kunt u wel naast elkaar zitten.

f. Ook bij het verlaten van de kerk vragen wij u de aanwijzingen op te volgen van de vrijwilligers. U gaat dan in omgekeerde richting weer naar buiten. Houd ook hierbij die 1,5 m afstand tot de anderen.

4. Wij zijn verplicht voor de diensten een reserveringssysteem te hanteren. Uw naam- en contactgegevens zullen wij 4 weken bewaren en aansluitend verwijderen.

5. In de diensten is gemeentezang nog niet mogelijk.

6. Van de diensten worden beeld- en geluidopnamen gemaakt en uitgezonden. De camera’s zijn vooral gericht op diegenen die een actieve rol hebben in de dienst, zoals ambtsdragers en musici, maar een deel van de gemeenteleden komt ook in beeld. Als u buiten beeld wilt blijven, kunt u dit bij binnenkomst in de kerk aangeven. De vrijwilliger probeert u dan een plaats buiten het camerabereik toe te wijzen, maar we kunnen dit niet garanderen.

Wij wensen u goede en mooie diensten toe!

Voor vragen over uw reservering kunt u ons bereiken via: reserveringen@domkerk.nl

Voor overige vragen over het Citypastoraat Domkerk kunt u ons bereiken via communicatie@domkerk.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Citypastoraat Domkerk

Organisator van Eredienst Domkerk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen