Uitverkocht

Erik Scherder in DeLaMar Theater: Muziek en je brein

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DeLaMar Theater

402 Marnixstraat

1017 PL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De lezing van Erik Scherder in het DeLaMar Theater is voorlopig volgeboekt. Op een later moment worden er nieuwe kaarten beschikbaar gesteld. Via de nieuwsbrief van het weekend word je direct op de hoogte gebracht.

Op de website van het Weekend van de Wetenschap kun je bekijken welke activiteiten je nog meer kunt bezoeken tijdens het Weekend van de Wetenschap.

Beschrijving

Wat doet muziek met je brein? Welke invloed heeft ritme op jouw hersenen? Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie én ambassadeur van het Weekend van de Wetenschap geeft je het antwoord op deze vragen. Dit doet hij niet alleen, maar samen met zangeres Giovanca en jazzmuzikant Benjamin Herman.

Tijdens deze interactieve lezing gaat hij het gesprek aan met de twee muzikanten. Erik Scherder toont met muzikale voorbeelden, wat het belang is van muziek voor de ontwikkeling het brein op vroege leeftijd. Kortom; een leerzame ochtend vol muziek!

Toegang

Toegang voor dit evenement is gratis. Je dient je wel te registreren via deze pagina. Neem je uitgeprinte registratiebewijs mee of laat hem bij de entree zien op je smartphone. De kaarten zijn niet persoonsgebonden. Mocht je verhinderd zijn, kun je het kaartje aan iemand geven. Let op: Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen per persoon.

Tijden

Vanaf 09.30 uur is het DeLaMar Theater geopend. Om 10.00 uur openen de deuren van de Wim Sonneveldzaal. Er zijn vrije zitplaatsen. Na aanvang programma kun je de zaal niet meer betreden. Zorg dus dat je op tijd bent.

Eten en drinken

Voor en na de lezing is de bar van het DeLaMar Theater geopend.

Toegankelijkheid

Ben je minder valide? Het DeLamar Theater is toegankelijk voor rolstoelen. Geef dit wel van te voren aan door te mailen naar jolien@weekendvandewetenschap.nl. Dan wordt er voor gezorgd dat er plek beschikbaar is.

Bereikbaarheid

Het DeLaMar Theater is bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Kijk voor route en parkeren op https://delamar.nl/uw-bezoek/route-en-parkeren/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DeLaMar Theater

402 Marnixstraat

1017 PL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen