Gratis

Evolving from Cyber Security to Cyber Resilience

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rembrandt Tower Boardroom

1 Amstelplein

1096 HA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

91%: het percentage van ransomware aanvallen waar e-mail de grote boosdoener is.

Vrijwel iedere Nederlandse organisatie is vandaag de dag voor hun 'core business' in grote mate afhankelijk van e-mail. En toch blijkt e-mail in de praktijk nog steeds de achilleshiel van een organisatie te zijn. Hoe komt dat?

Met de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van Social Engineering en opkomst van CEO-fraude, phishing en kwaadaardige URL's zijn werknemers steeds vaker het doelwit van ransomware aanvallen. De noodzaak van inbound e-mail beveiliging wordt daarmee steeds groter.

Maar hoe maken organisaties daadwerkelijk de transitie van reactieve e-mailbeveiliging naar een proactieve cyber resilience strategie die een organisatie wapent tegen een onvoorspelbare toekomst?

Roundtable Dinner

Op 16 november zullen wij een selecte groep security professionals samenbrengen om over deze onderwerpen te discussiëren. Als u voor deze bijeenkomst reeds een uitnodiging hebt onvangen kijken wij namens Mimecast ernaar uit om u op 16 november te mogen ontvangen in The Boardroom van de Rembrandt Toren in Amsterdam.

Na afloop van de groepsdiscussie zal er een gezamenlijk diner plaatsvinden. Het menu voor de avond wordt samengesteld door Michelin sterrenchef Wilco Berends. Specifieke etensbehoeften graag vooraf melden bij Arthur Jager van Mimecast.

Deelname is uitsluitend op uitnodiging.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rembrandt Tower Boardroom

1 Amstelplein

1096 HA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen