Gratis

Exclusieve rondleiding in Grote Sint Laurenskerk op 28 januari

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grote Sint-Laurenskerk

2 Koorstraat

1811 GP Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op dinsdag 28 januari organiseert Open Monumentendag Alkmaar een exclusieve rondleiding in de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar

Over dit evenement

Exclusieve rondleiding in Grote Sint Laurenskerk

Speciaal voor alle deelnemers aan Open Monumentendag Alkmaar, (monumenteigenaren, marktdeelnemers, surveillanten en andere vrijwilligers) organiseren we een exclusieve rondleiding in de Grote Sint Laurenskerk. Inmiddels is de datum bekend! Op 28 januari staan er verschillende deskundige gidsen klaar om ons in groepen rond te leiden door dit prachtige gebouw.

En let op: iedere deelnemer mag meedoen. Ook als je besloten hebt een jaartje niet mee te doen met Open Monumentendag. Stuur dus vooral een link naar dit evenement naar je eigen vrijwilligers, of geef ze zelf op, samen met je eigen aanmelding.

Er zijn in principe twee rondleidingen. Eén om 10.00 uur en één om 11.15 uur. En bij veel belangstelling is eventueel een derde rondleiding mogelijk, om 12.30 uur.

Koffie en thee na afloop

De rondleidingen duren een uur en na afloop is er koffie of thee met iets lekkers. Dan heb je nog even de gelegenheid om na te praten, elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen over Open Monumentendag en natuurlijk kennis te maken met het kersverse Open Monumentendag organisatieteam.

Meld je aan vóór 23 januari

Om te weten hoeveel gidsen er nodig zijn, willen we graag van tevoren weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen op 28 januari. Meld je daarom voor 23 januari aan. Kun je onverhoopt niet komen? Laat het ons weten, het aantal plekken is gelimiteerd dus dan kunnen we weer iemand anders blij maken.

Vragen? Neem contact op!

openmonumentendag@alkmaar.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grote Sint-Laurenskerk

2 Koorstraat

1811 GP Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen