Verkoop beëindigd

eXperience Festo College Tour

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Festo NL

Schieweg 62

2627 AN Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

eXperience Festo College Tour

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek, heb jij altijd al de grenzen van de techniek willen opzoeken én ben je 18 jaar of ouder? Dan nodigen wij jou van harte uit voor de eXperience Festo College Tour op dinsdag 18 december te volgen in het Festo eXperience Centre te Delft! Tijdens deze dag kom je niet alleen meer te weten over Festo, want ook jouw eigen technische kennis wordt getest. Je kunt deze dag kiezen uit de volgende challenges (onder voorbehoud van beschikbaarheid):


“Festo Escape Room”
Software biedt de sleutel tot onze Festo Escape Room. Programmeer jezelf de Escape Room uit voordat de lucht op is. Dat is het thema van onze Festo Escape Room! Ben jij een student met creatieve ideeën? Maak dan een leuke, spannende en uitdagende puzzel voor in de Escape Room. Heb jij wat we nodig hebben om mensen de stuipen op het lijf te jagen, terwijl ze ook wat leren?

“Laat je inspireren door de natuur!”
Al miljoenen jaren ontwikkelen planten en dieren zich volgens het principe van “survival of the fittest”. De bewegings- en besturingsoplossingen die dit opleveren, kunnen een enorme inspiratiebron zijn voor het bedenken van oplossingen voor onze dagelijkse praktijk. Wil jij meedoen aan een challenge bij Festo waar dit één van de inspiratiebronnen is?


Programma

Dinsdag 18 december

16.30 – 17.00 uur Welkom en ontvangst

17.00 – 17.30 uur The Festo College Tour

17.30 - 18.30 uur Dinerbuffet

18.30 – 20.30 uur Rondleiding & Escape room of Bionics Challenge

Meld je snel aan voor één van deze dagen, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Festo NL

Schieweg 62

2627 AN Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen