Fantastisch om online en interactief te werken

Venster Acties

Fantastisch om online en interactief te werken

Deze webinar wordt in het Nederlands gegeven en wordt speciaal georganiseerd voor docenten Duits in het Voortgezet Onderwijs.

Door Uitgeverij Talenland

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 15 jan. 2021 05:00 - 05:30 PST

Locatie

Online

Over dit evenement

INHOUD WEBINAR:

Tijdens deze webinar zal Sabine Bertuch u antwoord geven op de vraag waarom lesgeven met het studieboek Fantastisch zo leuk en effectief is en zal zij voorbeelden geven over hoe zij deze methode samen met het digitale materiaal inzet bij haar lessen Duits.

Heeft u interesse? Schrijf u dan snel in voor deze gratis webinar die plaatsvindt op 15 januari om 14:00 uur.  

SPREKER:  Sabine Bertuch, docent Duits bij het Eckartcollege

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via:  info@talenland.nl

Groeten,

Team Talenland

De Task-based approach is de basis van al onze methodes….en het werkt!

BELANGRIJK: Voor deze webinar is het noodzakelijk om alle velden van het inschrijfformulier in te vullen met uw naam, e-mail adres en de rest van de gevraagde gegevens.  Zodra u het formulier heeft ingevuld en de deelname heeft bevestigd, zult u een dag voordat de webinar plaats zal vinden  een mail met instructies ontvangen om deel te kunnen nemen  aan deze webinar. Vervolgens krijgt u 2 uur voorafgaand aan de webinar voor de zekerheid nog een herinnering met deze informatie. We accepteren alleen registraties via Eventbrite.  

Over de organisator

Georganiseerd door
Uitgeverij Talenland

Uitgeverij Talenland vertegenwoordigt in Nederland en België de uitgaven van Difusión, Editions Maison des Langues en Casa delle Lingue, maakt speciale edities voor Nederlandstaligen en verzorgt studiedagen voor taaldocenten.

Uitgeverij Talenland: Passie en expertise!