Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Feedbackcultuur voor gemeenten

work21

Dinsdag 25 september 2018 van 09:30 tot 13:00 (CEST)

Feedbackcultuur voor gemeenten

Registratiegegevens

Type Einde Aantal
gratis deelname 2d 23u 47m Gratis  

Deel Feedbackcultuur voor gemeenten

Evenementdetails

Een feedbackcultuur binnen uw gemeente ontwikkelen?

Kom naar onze workshop op 25 september in Houten:

 

  • wij delen onze kennis hoe u van start kunt gaan met een cultuur waarin continue feedback in het dagelijkse werk de norm is
  • maak kennis met TruQu, en haar feedback app als middel om feedback vragen en geven te ondersteunen
  • ontmoet andere deelnemers van gemeenten om kennis uit te wisselen

De meeste mensen hebben weleens een feedback training gevolgd. Maar hoe creëert u een cultuur binnen uw gemeente waarin het de norm is om elkaar regelmatig van positieve en positief-kritische feedback te voorzien? Of om de samenwerking te evalueren en dan niet alleen op inhoud maar ook op het samenwerkproces?

Binnen iedere organisatie ligt een schat aan kennis bij medewerkers over het dagelijkse werk, maar die wordt lang niet altijd aangeboord. Onderlinge feedback, geïntegreerd in de dagelijkse praktijk en samenwerking, is (nog) geen gemeengoed. Zonde om die schat te laten liggen.  In deze workshop voor gemeenten delen we graag onze kennis over hoe u een cultuur binnen uw gemeente creëert waarin het de norm is om elkaar regelmatig van positieve en positief-kritische feedback te voorzien.

Zeker in deze tijd van flexibel werken, zelfsturende teams, continue prestatiemanagement en robotisering wordt het steeds belangrijker te reflecteren. Reflecteren op hoe je met elkaar het werk organiseert en uitvoert en waar uw medewerkers verbeteringen kunnen doorvoeren. 

Doelgroep: HR & leidinggevenden
Tijd: 10 – 13 uur inclusief lunch

logo work21

Heb je vragen over Feedbackcultuur voor gemeenten? Neem contact op met work21

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


work21
Duwboot 20
3991 CD Houten
Nederland

Dinsdag 25 september 2018 van 09:30 tot 13:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

work21

work21 adviseert organisaties, traint en coacht professionals en realiseert gedragsveranderingen vanuit vier thema’s: adoptie van nieuwe technologie, slim werken & organiseren, leiderschap en vitale teams

De maatschappij is continu in beweging. Dit vraagt van organisaties flexibiliteit en het vermogen zich aan te passen aan de steeds veranderende omstandigheden. Daar hoort een nieuwe manier van werken en organiseren bij en vraagt om slim gebruik te maken van technologie. Om de organisatie hierin te kunnen laten meebewegen, is het belangrijk de juiste leiderschapsstijl te kiezen en ben je op zoek naar vitale teams.

De adviseurs van work21 ondersteunen professionals en organisaties bij het werken in de 21ste eeuw. Wij geloven in de kracht van mensen.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.