Gratis

Festival del Mundo

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

!Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Festival del Mundo

Een festival van de wereld

####################################################

Tom in de Buurt, stichting !Triggr en de Participatieacademie hebben de handen ineen geslagen om eens meer te weten te komen over elkaars cultuur. We hebben zoveel mogelijk verschillende inwoners met een andere dan Nederlandse cultuur uitgenodigd en gevraagd of zij hun cultuur met ons willen delen.

Je kunt deze culturen tegenkomen: Syrisch, Marokkaans, Egyptisch, Italiaans, Chinees, Palestijns en uiteraard de Nederlandse cultuur.

Middag / avond
Proef de hapjes, doe mee aan een dansworkshop, leer alles over henna, leer hoe je een hoofddoek moet knopen en nog veel meer! Er is muziek en een springkussen. Er zijn informatiestands van verschillende organisaties. Ofwel, genoeg voor jong en ouder. Dit onderdeel is van 15:00-20:00 uur.

Kom eens kijken!

Locatie: stichting !Triggr (buiten bij mooi weer), overdekt / overkapt / binnen bij heel slecht weer, Middelweg 5, Ter Aar, gemeente Nieuwkoop.

Ochtend
Op 7 september 's ochtends kun je onder begeleiding van de Participatieacademie een rondje langs alle bekende beelden in de gemeente Nieuwkoop maken. Te starten in Ter Aar.

Powered by: Tom in de Buurt, stichting !Triggr en de Participatieacademie

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

!Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen