Gratis

Fiber Vakdag 7 oktober 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bouw & Infra Park

Ceintuurbaan 2

3847 LG Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 7 oktober organiseert de Fiber Carrier Association voor de derde keer op rij de Fiber Vakdag. Tijdens de Fiber Vakdag staan we stil bij de stand van zaken in de sector. Is er sprake van een krachtmeting? In het hele land worden huishoudens en bedrijven in rap tempo aangesloten op glasvezel. Veel nieuwe partijen zijn de afgelopen jaren actief geworden. In een klein land als Nederland zit je elkaar dan al snel in de weg. Wordt het tijd om meer de samenwerking op te zoeken? Wat is de stand van zaken rondom wet- en regelgeving? En wat gebeurt er in Europa? Samen met gerenommeerde sprekers en experts gaan we op zoek naar antwoorden.

Op deze dag komen alle belangrijke schakels uit de sector bijeen. U ontmoet 250 experts uit de glasvezelindustrie, 22 kennispartners op de meeting place en 20 interessante sprekers.

(Let op: Door het coronavirus is de Fiber Vakdag, wat op 16 juni zou plaats vinden, verplaatst naar 7 oktober. Mocht u zich dus al hebben aangemeld voor het event op 16 juni, dan dient u zich alsnog opnieuw te registreren voor 7 oktober.)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bouw & Infra Park

Ceintuurbaan 2

3847 LG Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen