Gratis

FIC | Festival Innovatie & Creativiteit

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Reduitlaan 33

33 Reduitlaan

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een festival voor en met creatieven, ondernemers, overheid en onderwijs, om elkaar brandstof te geven voor innovatie en verbinding.

Over dit evenement

In West-Brabant gebeurt veel. Mensen vol energie, ondernemersdrang, vernieuwers en verbinders. Juist die brengen we samen om elkaar te ontmoeten én inspireren. Één festival, bestaand uit heel veel festivals. Want als we samen doen, zijn we meer dan alleen. En dat kunnen we hier in West-Brabant!

Samen doen. Innovatief en Creatief.

Hier geven we je brandstof, vol energie, om morgen je dag weer goed te beginnen. Met nieuwe inzichten, een connectie die je zeker gaat inzetten, ideeën van de een of de ander, energie die je nu nodig hebt - maar waarvan je niet wist dat je het kon gebruiken. Want dat ontstaat als we samenkomen en groots denken. Dat is FIC.

City of Imagineers en REWIN West-Brabant organiseren samen met TripleO Campus het programma. Vol vuur voor jou: met rondleiding op de campus, de buiten- expo rond visuele poëzie, sprekers, workshops en netwerkmomenten met o.a. foodtrucks en entertainers. Je bent van harte welkom!


		Afbeelding van FIC | Festival Innovatie & Creativiteit
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Reduitlaan 33

33 Reduitlaan

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Team FIC Festival

Organisator van FIC | Festival Innovatie & Creativiteit

Tekst idem aan Organizer Bio

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen