€ 0 – € 193,60

FMN Connect XL Maak(t) de verbinding!

Venster Acties en details

Vanaf € 0

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdome

2 Seineweg

1043 BG Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Eindelijk weer fysiek en zoals altijd bomvol inspiratie, boeiende sprekers en netwerkmogelijkheden! 25 november 2021 | Amsterdome Amsterdam

Over dit evenement

Hoe kan het ook anders in deze tijden, het FMN Connect XL congres staat helemaal in het teken van 'verbinden'. Eindelijk weer fysiek bijeen en zoals altijd een dag bomvol inspiratie, boeiende sprekers en netwerkmogelijkheden! Uiteraard ontbreken ook de uitreiking van de FMN Student Awards en de najaars-ALV niet én worden onze actieve leden met een verrassend programma bedankt voor hun inzet gedurende dit jaar. Zet 25 november dus alvast in je agenda en meld je aan zodat je ons najaarscongres niet hoeft te missen!

Wat mag je op deze dag verwachten?

Het thema verbinden is veelomvattend. Van persoonlijk tot zakelijk en van HR tot ICT. We zullen zoveel mogelijk invalshoeken belichten in een Parade-achtige opzet. Daarnaast is er een podium voor de uitreiking van de jaarlijkse Student Awards en houden we (voor leden) de Algemene Ledenvergadering. Als vereniging zit het maken van verbinding in het DNA van FMN. Elkaar live ontmoeten en netwerken zijn belangrijke onderdelen van onze bijeenkomsten en deze zullen dus zeker niet ontbreken.

Locatie & tijden:

Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom in de Amsterdome voor FMN Connect XL. Let op: voorafgaand aan dit event vindt tevens de fysieke najaars-ALV van FMN plaats. De inloop hiervoor vindt plaats vanaf 11.30, waarna de ALV (met lunch) om 12.00 zal starten. Je dient je hier apart voor aan te melden!

Programma:


		Afbeelding van FMN Connect XL Maak(t) de verbinding!

Gratis toegang als FMN-lid:

Als FMN-lid (professional - young professional - student) heb je gratis toegang tot het festival. Kies hiervoor de ticket: 'Gratis ticket: BETALENDE FMN-LEDEN'. Niet-leden, of gratis deelnemers van het platform dienen wel een betaalde ticket te kopen, maar hebben daarna wel recht op één jaar lidmaatschap tegen een korting van 50% van de normale contributie. De prijzen voor niet-leden zijn als volgt:

  • Professionals: € 160,-
  • Young professionals (t/m 30 jaar): € 80,-
  • Studenten: € 25,-

Vragen? Mail dan naar jacqueline@eventary.nl.


		Afbeelding van FMN Connect XL Maak(t) de verbinding!

De eventlocatie AMSTERDOME wordt mede mogelijk gemaakt door FMN partner CompassGroup.

Voor de laatste mededelingen en het actuele programma verwijzen we je graag door naar onze eventpagina. Hopelijk tot ziens op 25 november!


		Afbeelding van FMN Connect XL Maak(t) de verbinding!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdome

2 Seineweg

1043 BG Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator FMN - Facility Management Nederland

Organisator van FMN Connect XL Maak(t) de verbinding!

FMN is dé beroepsvereniging voor het facilitaire domein. De leden van FMN zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en diverse facilitaire branches. De facilitaire sector is inclusief vastgoed goed voor ruim 10% van het bruto nationaal product (exclusief vastgoed circa 4,5%.

NFC Index, de referenties voor kostenontwikkeling van facilitaire voorzieningen van kantoorhoudende organisaties en het onderwijs, maakt sinds 2018 onderdeel uit van FMN.

FMN is partner van de internationale organisatie voor facility management, IFMA. Kijk voor meer informatie op www.fmn.nl en www.nfcindex.nl.

Bijeenkomsten van FMN zijn vaak (tegen betaling) ook toegankelijk voor niet-leden.

Wil je lid worden van FMN? Ga dan naar www.fmn.nl/aanmelden.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen